2011. július 25., hétfő

Virágos ötletek

                                            

Bizonyára sütöttek akácvirágot bundában, készült bodzavirággal ízesített palacsinta mézzel meglocsolva. A réti virágokból és mezei sóskából, pitypanglevélből komponálhatunk salátát,készíthetünk körömvirágos rizst. A mai bejegyzésemmel azon igyekszem, hogy legyen teljes a virágos élvezetet.

Elszőris végy magadhoz egy TÜNDÉRI ÍNYENC-KUPONT!
Ez a kupon feljogosítja tulajdonosát az ínyencmágia használatára. Tartsd magadnál, amikor főzöl, és a végeredmény olyan lesz, hogy Jamie Oliver is megirigyli! Most már bárkit levehetsz a lábáról a főzőtudományoddal!

Tündéri segítőink és kreativitásunk segítségével innentől kezdve játszi könnyedséggel az asztalra varázsolhatunk virágokból készülő salátát.

Álljon itt néhány hasznos tipp:

Egy-két virág, ami salátába vagy díszítésre kiváló:
- pitypang
- százszorszép
- snidling
- levendula
- körömvirág (inkább csak szirmait fogyasszuk)
- ibolya
- kamilla
- réti legyezőfű
- fekete bodzsa

Ötletek virágokkal:  
 - megehetjük őket salátákban,
- díszíthetünk velük tortákat, süteményeket, vagy bármi mást is,
- a körömvirág szirmaival rizst is színezhetünk.
- tegyünk virágokat italokba! Nem csak jól mutatnak, de finom ízt is adnak nekik!

Jó ötletelést és finom ételeket kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése