2011. augusztus 12., péntek

Angyalnapló

            Milyen is az angyalnapló? 


Nincs szükség részletesen kidolgozott naplóra, amelyet minden nap teleírunk. Meglehet, hogy néhány nap, vagy hét is eltelik, mire bármit is belejegyzünk. Viszont nagyon fontos, hogy - ha valami angyali dolog történik velünk - papírra vessük érzéseinket, elgondolásainkat. Néhány hónap alatt így képesek leszünk meglátni, hogyan állnak hozzánk őrangyalaink, hogyan kezelik a problémáinkat. Ezáltal még a bizalmunk is nőhet vele szemben.

Ha nem szeretünk írogatni, jegyzetelgetni, akkor is vegyük rá magunkat, hogy legalább néhány kulcsszót írjunk bele a naplónkba. Hamarosan észre fogjuk venni, hogy írásaink egyre hosszadalmasabbak lesznek, és - ahogy kapcsolatunk fejlődik az angyalunkkal - alig várjuk majd, hogy lejegyezhessünk bizonyos dolgokat.


Mit tartalmaz az angyalnapló?

Az angyalnapló legfontosabb tartalma mindig kéréseink, kérdéseink legyenek. Ha mindig leírjuk azt, hogy éppen milyen kéréssel fordultunk az angyalokhoz, akkor az értékelést is jegyezzük le. Magyarul írjuk le azt is, hogy az adott kérésre, kérdésre hogyan reagáltak az angyalok, milyen érzeteket keltettek bennünk.

Mire jó az angyalnapló?

Ne feledjük, hogy a napló mindig lehetővé teszi, hogy fejlődéseinkről, felismeréseinkről feljegyzéseket vezessünk. Ezáltal segít abban is, hogy fejlődésünket mérni tudjuk. Ha elkezdünk angyalnaplót vezetni, látni fogjuk majd, hogy önkéntelenül keresni fogjuk a feljegyezhető dolgokat. Egyre fontosabbá fog válni az életünkben, szinte mindenhova képesek leszünk magunkkal vinni. És nem utolsó sorban, egyre tisztábban fogjuk érezni, hogy milyen irányban haladunk életutunkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése