2011. augusztus 22., hétfő

Energetizáló angyalok a nehezebb napokra

Bár nyár vége van, mindenki feltöltődött a szabadsága alatt, talán éppen most érkezett meg a jó megérdemelt nyaralásról. A forró napok azonban elcsigáznak bennünket. De sokszor érezhetjük magunkat energiahiányosnak a napi gondok, teendők, terhek, feladatok mennyisége és monotonitása miatt is. Az élet sokszor tűnik taposómalomnak, amit a reggeli csésze kávéval indítunk, hogy a megfelelő koffein adag felpörgessen minket. Az energetizálásnak azonban van egy jóval egészségesebb módja is, például az angyalokkal való közös munka. Bemutatom Nektek Machidielt és Mumiaht, akiket a Teremtő rendelt mellénk, hogy feltöltsenek bennünket energiával, dinamizmussal.
Hogyan használhatjuk az energetizáló angyalok segítségét?
Mindenki tudja, hogy az embernek szabad akarata van, tehát az angyalok nem avatkoznak bele életünkbe, ha azt nem kérjük. Tehát ha erőre van szükségünk, akkor kérjük őket, hogy segítsenek.

Mondhatjuk a következőt:
„Mumiah, Mumiah, Mumiah, légy velem egész nap, és add, hogy rendelkezzem a szükséges energiával és lelkesedéssel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”


Ki- vagy lemerültél?

Ülj le egy csendes helyre és készülj fel arra, hogy háromszor kimondod Mumiah, a jólét angyalának a nevét. Minden egyes alkalommal vegyél olyan mély lélegzetet, amilyet csak tudsz, és képzeld, hogy Mumiah nevével és segítségével valóban ragyogó energiát és jó közérzetet lélegzel magadba. A hármas szám ereje és Mumiah neve valóban fog segíteni.

Hogy rózsásabbnak lásd a jövőt:
Ha kifáradtál az élet küzdelmeiben, és úgy érzed, hogy már nem tudsz bízni abban, hogy céljaid valóra válhatnak, vagy abban, hogy valaha jobb lesz az életed, akkor hívd Machidiel angyalt!
Mondd a következőt:
„Machidiel, Machidiel, Machidiel, kérlek, add meg nekem az erőt és dinamizmust, amire a feladataim elvégzésére szükségem van, és a lelkesedést, mellyel véghez is tudom vinni a céljaimat, melyeket kitűztem magam elé. A szeretet és e fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Munkahelyi problémák, családi gondok megoldásához időnként nagy lelki erőre van szükségünk. Ebben is segít nekünk Machidiel.
Szerezz be egy vörös, vagy narancssárga gyertyát, és gyújtsd meg. Miközben meggyújtod, mondd ki fennhangon háromszor Machidiel nevét. A vörös szín az erő jelképe, mely a bőség angyalának nevének kimondásával hatékonyan feltölt energiával.

Kedves Olvasóm!

Remélem, Neked ezekre az angyali mágiákra nem lesz szükséged, de ha ismersz valakit, akinek lelki erőre vagy energiára van szüksége, kérlek, ajánld Neki a fenn említett két angyalt és a mágiákat.
Segítségedet köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése