2011. szeptember 25., vasárnap

Az ötödik dimenzió átalakító sugarai


Az ötödik dimenzió átalakító sugarai meditáció 

 Az ötödik dimenzió sokkal kifinomultabb rezgést képvisel, mint a negyedik. Az egyre magasabb dimenziók energiarezgései egyre finomabb energiát jelentenek. Amint tudatára ébredünk a magasabb dimenzióknak, jobban meg fogjuk érteni az univerzumot, növelhetjük spirituális érzékenységünket, és talán egy lépéssel előrébb juthatunk az Isten felé vivő úton.
Metatron Arkangyal A most következő meditáció lehozza az ötödik dimenzió átalakító sugarait, és lehorgonyozza fizikai, háromdimenziós testünkbe és csakrarendszerünkbe.
Cél: fokozottabb spirituális érzékenység kifejlesztése, a spiritualitást keresők finom energiarezgéseinek megértése.

A meditáció gyakorlata


1. Helyezkedjük el kényelmesen egy széken. Hunyjuk le a szemünket.
2. Hívjuk be Metatron arkangyalt, a fényes fehér sugár őrzőjét, hogy mutasson utat, és védelmezzen minket. Kérjük meg, hogy küldje le az ötödik dimenziós átalakító sugarakat egymás után, a gyökércsakrától kezdve egészen a korocsakráig Amint az egyes sugarak leereszkednek, érezni fogjuk hatásukat az adott csakrában.
3. Ha végeztünk, összpontosítsunk arra, hogy Melchizedek fehér- arany fénye kitisztítsa, harmonizálja és integrálja a finom energiacsatornáinkat. Erezzük, hogy körülölelnek az angyalok, amint az információ teljesen beíródik a csakrarendszerünkbe.

by Onmagad.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése