2012. január 23., hétfő

Menny és Pokol

Kedves Olvasó!
Bizonyára számos alkalommal vágyódtál már egy rajtad kívül álló helyre, ahol boldogság, béke, öröm és végtelen szeretet van. Ezt talán Mennyországnak nevezted el magadban. Én viszont szeretném ezt a tévhitedet eloszlatni!!!
A mennyország örömmel, szeretettel és eksztázissal telített TAPASZTALAT!
Akkor tudunk ide bejutni, ha magunkban megnyitjuk az öröm kapuit, ha megbocsátunk másoknak és magunknak, azaz elengedjük a dühöt és a szeretetlenséget.
Amíg a sérelmeink bezárnak vagy visszatartanak minket, addig a Pokolban tartózkodunk, méghozzá egyedül, elkülönülve.
Amikor tudatállapotunkat megváltoztatjuk, azaz megbocsájtunk a másiknak, akkor egyesülünk, és megnyílnak a szeretet és az öröm kapui, azaz a Mennyországban osztozunk másokkal. A Mennyországba csak kettesével van bejárás!

Feladat:
Keress gondolatban egy olyan embert, akiről jó gondolatok és ezáltal jó érzések jutnak eszedbe. Engedd, hogy eljuttasson a Mennyországba! Keress jobbnál jobb érzéseket keltő gondolatokat, egészen addig, míg elönt a boldogság és betelsz vele! 
Ha az előző feladat nem sikerült, valószínűleg valakivel, akit nagyon szeretsz, konfliktusban állsz. Azt javaslom, dolgozz ezen a kapcsolaton! Érezd, ahogy áthidalod a közöttetek lévő szakadékot, és Ő a kezét nyújtja feléd. Fogadd el a kinyújtott kezet! Bocsáss meg Neki, és húzd magadhoz közel! Öleld át és egyesítsd fényeteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése