2012. február 6., hétfő

Problémáink megoldása hoppolással

Ho'oponopono, vagy hoppolás jelentése:
1. Teljes szabadság a múltban
2. Tökéletessé tenni valamit
Az életet jobbá tenni, kitisztítani mindent, ami zavar.
A HIBA A MÚLT FÁJDALMAS EMLÉKEIBEN, HIBÁS GONDOLATOKBAN VAN.

Tudnod kell- akár mennyire kényelmetlen és fájdalmas-, hogy valami benned lévő okozza a problémát (hiszen minden egy!) és hasonló körülményeket vonzasz magadhoz. Így kívül látod azt, ami benned van. Ezt kell meggyógyítani belül, és kívül megváltozik a világ. Ilyen egyszerű!

A HOPPOLÁS A LEGJOBB MÓDJA, HOGY MEGGYÓGYULJON AZ ÉLETED!

A hoppolás a csoporton belüli kapcsolatok rendezésére szolgál.A kapcsolatok gyógyítására szolgáló spirituális technika.

A CSALÁD KAPCSOLATÁNAK HELYREÁLLÍTÁSA:
Gyermek - BELSŐ ÉN
Anya - TUDAT
Apa- SPIRITUÁLIS SZEMLÉLET, TERMÉSZETFELETTI
Belső családunk együtt az ISTENI TEREMTŐ.
Ez a hármas egység alkotja identitásunkat.
Feladatunk, hogy életünk során megtaláljuk identitásunkat: felfedezzük és kibontakoztassuk.


A hoppolás segítségével saját gondolatainkat tisztítjuk meg a negativítástól.
A hoppolás alapja: megbocsátani önmagunknak.
Célja: azonossá válni Istennel, teremtővé válni.
Feltétele: 100%-os felelősség vállalása azért, ami körülöttünk és bennünk történik. Fel kell ismernünk, hogy emlékeink a raktárban, azaz a tudatalattiban tárolódnak. Ezeket kell megtisztítani. Ami a problémát okozta, az nem a Te hibád, de a Te felelősséged!
Mit tehetsz? Bocsánatot kérsz magadtól, elfogadod és szereted magadat.
Ez elsőre nem hangzik könnyűnek.
Feltehetnéd mindjárt azt a kérdést, hogy honnan tudod, hogy mi tárolódott el a tudatalattidba. Jó kérdés. Kevés ember képes arra, hogy ezt megnézze, és sok erőfeszítésbe kerül. Én éppen ezért használom ezt a módszert, hiszen itt nem kell felhozni az emlékeket. Isten nagyon jól tudja, milyen emlékekhez kell fordulnia, mit kell megtisztítania.Miért csak Ő tudja? Mert Ő mindent lát! Sokkal magasabbról tekint a dolgokra, mint mi. Ő látja, hogy a kezdetektől idáig, a sok életeden keresztül mit gondoltál és éreztél, mit mondtál, neked mit mondtak és ez hogyan hatott rád. Ha hiszed, ha nem, ez mind eltárolódik benned. Ezekből élsz. Ezek hatnak rád, ezek irányítanak úgy, hogy te mit sem tudsz róluk.Kell valaki, aki segít neked. Fordulj hát a legnagyobb tudással rendelkezőhöz, aki mindent lát és mindent tud! Hagyd csak rá a munkát!  :-)

Neked összesen annyit kell tenned, hogy ezt a négy mondatocskát ismételed:
Sajnálom!
Szeretlek!
Kérlek, bocsáss meg!
Köszönöm!

Ezzel a technikával problémákat fogsz megoldani. Korunkban nagyon "divatos" ez a szó, hiszen mindenkinek problémája van: gazdasági, anyagi, társadalmi, egészségi, munkahelyi, párkapcsolati és még sorolhatnám nagyon sokáig.
Most leírom neked a probléma szó meghatározását: olyan gát, ami miatt nem látjuk célunk megvalósításának  útját.
Most válasszunk ki egy problémát. Legyen a házad törlesztőrészleteinek kifizetése.
Probléma! Hatalmas probléma!!! Nincs elegendő pénzed, sőt lehet, hogy munkanélküli vagy. Nem tudod a havi törlesztéseidet kifizetni. Napról napra rosszabbul érzed magad. Ennek az oka, hogy rosszabbnál rosszabb érzést keltő gondolatokat mondogatsz magadban reggeltől estig, majd később éjjel is, mert annyira elkeseredett és reménytelen vagy, hogy már aludni sem tudsz. A vonzás törvénye reagál gondolataidra, többet kapsz abból, amire gondolsz.A tv-t bekapcsolva éppen most közlik, hogy emelkedett a svájci hitelesek részlete. Még rosszabbul vagy, még negatívabban gondolkodsz, és ez így megy folyamatosan. Közben egyre messzebbre jutsz a célodtól: hogy boldogan élj a kellemes, kényelmes, szeretettel teli családi fészkedben.
Mi okozhatja? Amint látod és tapasztalod saját életedben: gondolataid milyensége okozza életed tapasztalatait. Igen ám, de lehet, hogy a mostani negatív gondolatok mellett valami előző életből hozott tapasztalat is akadályoz. Természetesen ezt egyedül, pénz nélkül nagyon nehezen tudod meg. Ehhez parapszichológusra van szükséged. De talán van más megoldás is! HASZNÁLD A HOPPOLÁST!
 Kezd azzal, hogy tudatosítod magadban, hogy ezért a helyzetért Te vagy a felelős, mert ezt sugárzod ki magadból, tehát benned van valami negatív blokk.
Ez már fél siker!
Most pedig fordulj szeretettel magad felé, mert a tudatalatti csak szeretettel, elismeréssel vehető rá az együttműködésre!
Minden problémádat a teremtés kezdete óta felhalmozódott dühöd, haragod és félelmeid okozzák! Megmérgeznek Téged! Bocsáss hát meg magadnak! Kérd a legmagasabb rendű szeretetet, hogy áramoljon át rajtad, ölelje magához a negatív energiáidat, szeresse őket.
Csodákra képes ez a technika!
Próbáld meg Te is!
Nincs szükséged másra, csak magadra!!! Képes vagy a gyógyulásra!
A világ legzordabb, de egyben legcsodálatosabb korában élünk! A sok felhalmozódott negativítás megmutatkozik világunkban. Ez viszont lehetőség is!!! Lehetőség a gyógyulásra! Lehetőség az akadályok felszámolására, a múlt megtisztítására, az istenihez való eljutásra és a teremtővé válásra!
CSODÁLATOS IDŐK! CSODÁLATOS LEHETŐSÉGEK A TISZTULÁSRA ÉS PÁRATLAN TECHNIKA!
ALKALMAZD!!!!!!

A következő bejegyzésben a folyamatról fogok írni, amivel tisztíthatod tudatalattidat. Remélem, azt is elolvasod és alkalmazni és fogod!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése