2013. január 25., péntek

Meditáció az Új Ember kódjainak behangolására Rafael arkangyallal


Gyermekek, Rafael vagyok, és most segítek nektek, hogy behangolhassátok testetek és energiatereitek az Új Energiáknak megfelelően. Ez a hangolás beindítja bennetek az élettani és energetikai változásokat, melyek fokozatosan alakítják át léteteket, hogy alkalmassá váljatok az Új Földön való életre.

Helyezkedjetek el kényelmesen, a legjobb, ha egyenes derékkal ültök és mindkét lábatok érinti a talajt. Kezeteket lazán helyezzétek magatok mellé, tenyérrel felfelé. Ujjaitokat, mint a legyezőt enyhén nyissátok szét. Most kezdjetek tudatosan lélegezni úgy, hogy közben figyelitek a levegő útját bennetek. Az orrnyílásotoktól, légcsövötökön át tüdőtökig, majd benntartva azt érezzétek, ahogy éltetően szétárad a dús levegő(oxigén) testetekben, és most kifelé is figyeljétek, ahogy szátokon át elhagyja lassan testetek. Ezt háromszor tegyétek meg, miközben gondolatotokkal folyamatosan légzéseteket követitek.

Most mondjátok ki a nevem, egymás után háromszor:
- Rafael, Rafael, Rafael!

Ezzel felhatalmaztok arra, hogy nektek segítsek, és áthangoljam energiáitokat. Most erőmmel és fényemmel egy fénylő energiagömböt rajzolok köréd. Ez az energiagömb gyógyító és tisztító Fénnyel teli. Érezd és lásd magad körül. Most elkezd lassan forogni, de ez a forgás több tengelyű. Minden dimenzióban, hol oldani, tisztítani kell téged, ez a gömb ott van most! A Fénygömb energiái most szívedben összpontosulnak, engedd, hogy elérve szívedet egyesülhessenek szereteteddel. Keresd meg krisztusi erődet magadban. Szíved közepén találod meg egy csillogóan fénylő pontban. Gondolatoddal menj bele ebbe a pontba mélyen és még mélyebben, amíg azt nem érzed, hogy ez a pont tértelen, és te egy szeretetmezőben vagy. Ezt az érzést most kezdd el testedben szétárasztani, és küldd csakráidon át a Fénygömbbe, mi körötted forog. Minden csakrádon tudatosan küldd ki ezt a Fényt. Mindegyiken lásd kilépni.
Most szívedből a fényt küldd gerincoszlopodba, és hagyd, hogy csontszerkezeteden át átjárja egész testedet. A csontvelő kódjait tisztítja ez a Fény most meg. Figyeld, hogyan világítja át csontvázadat...
Ahhoz, hogy ezeket a tisztító energiákat is kivezesd testedből, most koncentrálj két vesédre, és nyisd meg rajtuk a csakrákat. Lásd és érezd, ahogy mindkét veséden egy-egy fénylő csakra nyílik és áramlik rajta az energia.
Most figyelj májadra (hasüreg felső részén, a jobb bordaív alatt) és lépedre (hasüreg bal oldalán, a rekeszizom alatt), mindkettőn megnyílik egy-egy fénylő csakra.
Küldd át rajtuk is magadból a fényt... Most figyelmed fordítsd mellbimbóidra. Érezd a bizsergést, ahogy ott is megnyílnak csakráid. Engedd át a fényt! És most csontjaidon ár küldd a fényáramot kéz és lábujjaidba és tudatosan nyisd meg rajtuk a csakrákat. Érezd, ahogy minden ujjvégeden megnyílik egy apró fénylő csakra... Áraszd át most minden csakrádon a Fényt és lásd, ahogy a körülötted forgó fénygömbbe árad. Érezd a tisztulást... és a gyógyulást...
Most kezemet a Fénygömbbe helyezem, megtisztítom a felesleges és kioldott energiáktól, és átállítom frekvenciáját behangolásra. Figyeld, ahogy fénye, sebessége forgástengelye változik...
Elindul egy Fény-térháló szerkezet és kitölti az egész gömböt veled együtt. Hangolódj rá a rezgésre... finom bizsergés, vibrálás érezhető. Most a Fénygömbből apró fénypontok indulnak el a háló szerkezetén át energiateredbe. Érezd, ahogy egyre közelebb érnek és felveszik fizikai alakod körvonalait. Mint egy fénylő bőrréteg fognak körbe... Érezd a bőrödön a finom érintést.
Most lásd, ahogy ezek a fénylő pontok megkeresik idegrendszered érintkezési pontjait és beáramlanak testedbe idegrendszeri-hálódon keresztül.
Figyeld, ahogy testedet átszövő idegpályák fénylően felragyognak. Most ez az energia átjárhatóvá teszi idegpályáidat az áthangoláshoz.
Most kiadom az engedélyt a hangolásra!
Szavamra a Fénygömbön át elindulnak testedbe az Új Ember energiáinak beállító kódjai.
Érezd, ahogy végigfut energiapályádon és eljut minden sejtedbe. Legyél most tudatos érzékelő és kövesd a Fényt. Kövesd egészen sejtjeid közepéig...
Most lásd, ahogy a Fény eljut sejtmagodba, majd belép kromoszómáidba és feltárul előtted DNS spirálod. Figyeld meg milyen csodálatos! Itt előtted áll a létezés leglényegibb bizonyítéka. Most a Fény bekapcsolódik a spirálba és végigfut rajta. A látható és láthatatlan részein is! Most beállítja az ÚJ Ember kódjait! Figyeld a kódok aktiválásakor, hogyan változik a DNS színe és fényereje: végigfut rajta egy Fénykristály-energia, mint egy gyűrű, és a kódolás végbemegy!
Tökéletes behangolás!
Most tudatosan figyelmeddel kövesd visszafelé az Új Energia terjedését DNS szintről testeden át...
Figyeld ezek az Új rezgések, hogyan terjednek szét testedben. Tudatosan figyeld magad, ahogy belső testeden egy bizsergő, borzongató, furcsa érzés kezdődik. Maradj testeden belül és figyelj!
Ez eltarthat pár percig, de ne siess! Itt vagyok veled és kiegyenlítem az energiákat!

Mikor megérezted már ezt egész testedben, és idegrendszeri összeköttetésed szétvitte az információt minden részednek, most engedd magad és érzésedet átáradni fizikai határaidon és terítsd szét ezt a behangoló Fényt energiatesteiden is. Most érezheted bőrödön a bizsergést és enyhén libabőrös leszel...

Haladj kifelé aurarétegeiden át. Érezd, ahogy átrezeg az első...második...harmadik...negyedik...ötödik...hatodik...hetedik...és tovább, a nyolcadik...kilencedik...tizedik...tizenegyedik...tizenkettedik, és most érd el a Fénygömböt, melyet én sugároztam köréd!
Fogd át figyelmeddel az egész Energiateret és érezd, hogy valami nagyon különlegesben van most részed. Ez az áthangolás most elindított egy változást benned, mely a te fejlődésednek és tudatodnak megfelelően hangol át téged az Új Energiákba.

Az Új Ember kódjait aktiváltam benned, ÉN Rafael arkangyal! A változás elindult és megállíthatatlan!

Most lassan tudatosságoddal térj vissza a testedbe és én ezt a Fénygömböt visszavonom erőmmel, mert feladatát elvégezte, és benned beállította a változásokhoz szükséges Fény-frekvenciákat.
Energiateredet most harmonizálom és a neked kellő szintre állítom, hogy segítse fejlődésedet.
Maradj még egy kicsit ebben az állapotban, hogy harmonizálódj!
Majd ahogy neked jólesik, térj vissza és fejezd be a meditációt.
Rafael arkangyal vagyok és erőmmel segítelek téged utadon. Tegyél fejlődésedért és tudatosítsd magadban ezt a most történő változást, hogy energiáidat fejlődésed szolgálatába állíthasd.
Isten veletek, gyermekek
  
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése