2011. június 1., szerda

A szeretet telepítése


Szolgáltató:Üdvözlöm, szeretném tájékoztatni, hogy teszteltük az Ön által futtatott rendszert, melyben több ponton is problémát találtunk. Többek között az elavult programok ütközését és ez által a rendszer túlterheltségét, amely folyamatosan nehezíti és lassítja a megbízható működést. Megoldást szeretnénk kínálni Önnek ezen felmerülő problémákra.

Ügyfél:Köszönöm, mit kell tennem?

Szolgáltató: Tudja telepíteni a Szeretetet?

Ügyfél: Igen, habár nem vagyok nagyon technikai beállítottságú, de azt hiszem készen áll már a rendszerem a telepítésre . Mit kell először tennem?

Szolgáltató: Az első lépés az, hogy nyissa meg a Szívét. Megtalálta a szív modult?

Ügyfél: Igen, meg van, de több program is fut most rajta. Nem tehet valami kárt a telepítés, miközben ezek futnak?

Szolgáltató: Milyen más programok futnak?

Ügyfél: Lássuk csak ... a Múlt sérelmei.exe, Megvetés.exe, Ellenszenv.exe és Harag.com futnak éppen.

Szolgáltató: Nem gond. A Szeretet automatikusan törli a Múlt sérelmeit.exét, a jelenleg működő rendszerből. Akkor még megmarad az állandó memóriájába, de már nem fog megzavarni más programokat. Szeretet- utóbb felülírja a Megvetés.exét Pünkösd a saját moduljával, az úgynevezett Bizalom.exével. Azonban, akkor teljesen ki kell kapcsolnia Ellenszenv.exét és Harag.com-ot. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?

Ügyfél: Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni őket. Meg tudja mondani, hogyan?

Szolgáltató: Szívesen. Menjen a Start menübe és indítsa el Megbocsátás.exét. Ezt, ahányszor csak szükséges indítsa újra és újra, amíg Ellenszenv.exe és a Harag.com teljesen ki nem törlődnek.

Ügyfél: Rendben, kész vagyok. A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

Szolgáltató: Igen, az. Önnek most kellene kapnia egy üzenetet, ami azt mondja, hogy újra élet van a szívében. Látja ezt az üzenetet?

Ügyfél: Igen, látom. Így most teljesen fel van telepítve?

Szolgáltató: Igen, de ne feledje, önnek csak az alapprogram van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, mert csak így férhet hozzá a frissítésekhez.

Ügyfél: Hoppá ... Van egy hibaüzenetet. Mit kell tennem?

Szolgáltató: Mit tartalmaz az üzenet?

Ügyfél: Azt mondja: "Hiba 412 - A program nem fut a belső rendszeren." Mit jelent ez?

Szolgáltató: Ne aggódjon, ez egy gyakori probléma. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program be van állítva, hogy fusson külső Szívekhez, de még nem fut a a saját szívében. Ez egyike azoknak a bonyolult programozási dolgoknak, de nem műszaki szempontból. Ez azt jelenti, hogy a "szeretetnek" teljesen kompatibilisnek kell lennie a saját gépen, mielőtt a "szeretet" másokkal tud kapcsolódni.

Ügyfél: Szóval, mit tegyek?

Szolgáltató: Keresd meg a könyvtárban a "Önmagam-elfogadása mappát"!

Ügyfél: Megtaláltam.

Szolgáltató: Kitűnő, Gratulálok Önnek.

Ügyfél: Köszönöm.
Szolgáltató: Szívesen. Kattintson az alábbi fájlokra, majd másolja őket az "ÉnSzívem" könyvtárba: Megbocsátás.doc, Önbecsülés.txt, ValódiÉrtékek.txt és Jóság.doc-ot. A rendszer felül fogja írni az ütköző fájlokat, és megkezdődik a rendszer helyreállítása. Tehát ki kell törölni "Önkritika.exét" az összes könyvtárból, majd kiüríteni a Lomtárat, hogy utána biztosan eltávolítsa véglegesen, és így soha ne jelenjen meg többé.

Ügyfél: Megvan! HUU! A szívem most telik meg igazán szép fájlokkal. Smile kép játszik a monitoromon, és ez azt mutatja, hogy Lelkesedés.com, Béke.exe és Elégedettség.com bemásolja magát az egész szívembe!

Szolgáltató: A szeretetet telepítve van és fut. Most már tudja kezelni a dolgokat a továbbiakban Önállóan. Még egy dolog mielőtt elbúcsúzok ...

Ügyfél: Igen?

Szolgáltató: A szeretet ingyenes (freeware). Győződjön meg róla, hogy a program alap és keret programként mindig akadálymentesen fusson, és a különböző modulok mindegyike megfelelően csatlakozzon egymáshoz. Ők pedig megosztják magukat másokkal, ha ez idáig rendben, akkor idővel vissza fog térni néhány igazán szép modul Önhöz.

Ügyfél: Köszönöm a segítségét.

Szolgáltató: Nagyon szívesen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése