2011. július 28., csütörtök

Hogyan találkozhatsz első angyaloddal?- útmutató


Ha angyalokkal szeretnél dolgozni,esély nyílik rá az életedben, hogy valami nagy dolog részese legyél...Az angyalok a vezetőink, akik segítenek és csak a hívásodra várnak. 
  Az angyalok valójában az egyetemes energiák archetípusai.Sikerült megmaradniuk a történelmi korok viharai közepette.
Az angyalok keresik a lehetőséget,hogy az arra fogékony emberekkel kapcsolatba lépjenek.Tehát ha bajban vagy, hívd az angyalodat! 

                                                     
Hogyan találkozhatsz első angyaloddal?

Először is, ne játssz azzal, hogy angyalt hívsz!!! Őszintén, és komolyan gondolkodj el azon, miért akarsz kapcsolatba lépni velük, és energiájukkal. 
Ha kellőképpen ráhangolódtál és felkészültél a kapcsolatteremtésre, vegyél elő egy darab fehér papírt, vagy egy kis kártyát, és írj egy hirdetést. Mondjuk olyan szöveggel, hogy:ANGYALT KERESEK AZ ÉGIEK KÖZÜL, OLYAT AKI TUD NEKEM SEGÍTEN .............ben. A pontok helyére bármit beírhatsz, pl, a testi-lelki-szellemi harmóniám megteremtésében itt a földi létemben. Esetleg az egészségem helyreállításában.Vagy a jelenlegi zűrös /vagy rossz/ anyagi helyzetemen.Bármit, amiről úgy érzed szükséged van rá. Ha elkészültél, vedd a kezedbe a papírt, és csukd be a szemed. Összpontosíts, és képzelj magad elé egy fénylényt. Ha gondolod hangosan is felolvashatod a hirdetést. Imát is mondhatsz. Rosszul nem tudsz csinálni semmit,nem kell aggódni!  
Ha elkészültél, vedd magadhoz a hirdetést, tedd zsebre, vagy tűzd a ruhádra belülről.Nem kell reklámozni, mit csináltál, ez CSAK rád tartozik! Ha megkaptad valamilyen formában a várt-kért segítséget, megoszthatod mással is tapasztalataidat.
És! Ne arra számíts, hogy glóriával a fejük körül sorra érkeznek az angyalok! Ők olyan lények, akik szeretnek titokzatos módon segíteni.Küldenek egy barátot, kapsz egy telefont, eszedbe jut valami, de az is lehet, hogy meglátsz egy könyvet és ellenállhatatlan kényszert érzel, hogy megvedd...Vagy csak egyszerűen leesik a polcról egy könyv és kinyílik valahol, és éppen ott, ami segít neked egy probléma megoldásában.
Rendkívül leleményesek,és mindig a háttérben maradnak...Csak figyelj, és gondold végig, mi miért történik veled...Naplót is vezethetsz, ha így könnyebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése