2011. augusztus 9., kedd

Angyalcukor a szeretetért

Menj ki a konyhába, és készíts egy kis angyalcukrot.

Hozzávalók:
- két csésze fehércukor
- egy teáskanál vaníliát
-alufólia/ zsírpapír
- angyalok :-)))

Keverd össze, majd terítsd szét alufólián, vagy zsírpapíron, és hagyd így száradni, négy órán keresztül (vagy tovább, a hőmérséklettől függően). A nagyobb darabokat kanállal törd össze.
Töltsd fel az összes cukrot angyali energiákkal. Hívd segítségül az őrangyalodat és kérd, hogy áldjon meg minden szem cukrot. Tegyél belőle valamennyit egy légmentesen zárható edénybe, és vigyél belőle az oltárodra is. Szórd a képed köré a szertartás alatt. (Ha nem szeretnéd, hogy minden cukros legyen, tegyél egy tálcát a képed alá, és csak a tálcára szórd a cukrot.) 


Most kérd az angyalokat, hogy gyógyítsák meg a fájdalmadat, és tegyenek téged képessé arra, hogy folytasd a küldetésed az életben. Légy egyértelmű, összpontosíts arra, amiről úgy érzed, tényleg szükséged van rá. Tisztességesen és őszintén mérd fel az igényeidet. Hagyd a képedet a cukorral együtt az oltáron, addig, amíg jobban nem kezded érezni magad. Lásd, ahogy távolodik a fájdalom, ahogy megkezdődik a gyógyulás.
Használd a dobozban lévő cukrot a reggeli müzlidhez, tedd a kávédba, vagy valami édességbe. Minden alkalommal, amikor magadhoz veszel belőle valamennyit, gondolj arra, hogy az angyalok veled vannak és a gyógyulásod megkezdődött


Mire jó még az angyalcukor?