2011. szeptember 20., kedd

Karriermágia


Te olyan munkát végezel, mely örömet okoz a számodra???
 Mivel életünk legnagyobb részét munkával töltjük, jó lenne élvezni.Ebben a folyamatban  a föld angyalai lesznek segítségedre. Hívd őket bátran, ha új munkahelyet, csodás karriert szeretnél magadnak! És nem utolsó sorban kövesd az itt leírt lépéseket, amelyek segítenek céljaid elérésében!
SOK SIKERT!

 A föld angyalai az állandóság oszlopai, a jólét angyalai. Azért vannak itt, hogy rájuk támaszkodhassunk, amikor erőre és kitartásra van szükségünk. Kedves és türelmes angyalok, akik az anyagi biztonság megteremtésében és a megfelelő hivatás kiválasztásában is segítségedre lehetnek.


A föld angyalai szerint ha élvezed, amit csinálsz, eleget keresel vele ahhoz, hogy kielégítsd a szükségleteidet, és ezen felül marad pénzed a kedvteléseidre is. 
Nem arra bíztatnak, hogy sok pénzt keress, hanem arra, hogy megleld az örömet a mindennapos tevékenységben. Ezáltal sokkal gazdagabbá válhatsz lelkileg.

Amikor azt keresed, mi lenne számodra a legmegfelelőbb hivatás ami örömet okozna számodra, meg kell válaszolni néhány nehéz kérdést. E nélkül nem juthatsz messzire a karriermágiában sem. 

Vedd sorra a különféle hivatásokat és gondolkozz el rajta, hogy mi tetszik benne, és mi nem. Tegyél most félre minden félelmet és aggályt, most csak a válaszokat keresd. Képzeld el, hogy egy tökéletes világban élsz, és minden, amit akarsz elérhető számodra. Ezt tartsd észben, és most válassz szabadon.

Tételezzük fel, hogy megtaláltad képzeletbeli hivatásod. Most kezdj el munkálkodni irányában, mind a mágia, mind világi értelemben!
Feladatod a következő:
1. Írd fel egy kis kártyára a választott hivatást és tedd olyan feltűnő helyre, ahol szem előtt van. 

2. Kezd el kideríteni, hogy milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy elérd a hivatást, amit szeretnél.
          (Milyen iskolára, netán tanfolyamra van szükség hozzá, mennyibe kerül?)

3. Tegyél félre minden kételyt!!!

4. Keress olyan embereket, aki az általad választott szakterületen dolgoznak és faggasd ki őket a munkájukról. Kérd meg őket, hogy meséljenek a munkájukról, és hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak. 

5. Készíts folyamatábrát
megjelölve karriered menetének logikus lépéseit, és minden rubrika mellé írd oda annak az angyalnak a nevét, akitől segítséget szeretnél kérni ahhoz, hogy megvalósuljon az adott cél.

6. Válassz olyan angyalokat, akiknek a tulajdonságai passzolnak a témakörhöz. Ha nem akarsz egy bizonyos angyal nevével dolgozni, akkor írd csak oda, hogy föld angyalok. Ők minden olyan tevékenységet támogatnak, mely a jólétedhez kapcsolódik.

7. Minden alkalommal, mikor végzel egy rubrikával, lepd meg magad valami különlegességgel! Ha megtanulod a nagy célokat kisebb részekre felosztani, akkor könnyebben elérhetővé válnak.

8. Meditációval és megjelenítő technikával irányítsd magad felé a célodat. Ezt minden nap gyakorold. A folyamatábra minden lépését játszd le a képzeletedben. Érezd, ahogy élvezed a tanulást, az új vállalkozás izgalmát.

9. Írj össze minden részletet, ami a vágyott munkáddal kapcsolatos. Fizetés, munkaidő, munkakörülmények, közlekedés, stb. Helyezd ezt a listát és a képet az angyaloltárra, és kérd az angyalok segítségét. Mondd el, hogy milyen állás elérése érdekében dolgozol, és kérj segítséget ennek a célnak a megvalósításához.

10. Amikor állásokra jelentkezel, készíts egy profi önéletrajzot és tedd az angyaloltárra. Kérd a föld angyalokat, hogy hozzák el neked a megfelelő állást. Már ezen a napon kezdj el állást keresni, és küldd el az önéletrajzodat a kiválasztott cégeknek. Minden egyes álláskereséssel töltött nap végén, menj az oltárhoz további segítséget kérni. Ne légy türelmetlen, a megfelelő munka már elindult feléd. Bízz benne, hogy a számodra kedvező állás hamarosan az utadba kerül. 

11. Az állásinterjúk előtt, az őrangyalodat is segítségül hívhatod. Állj meg az épület előtt, és kérd a segítségét az interjúért. Ha ez a te helyed, akkor biztos lehetsz benne, hogy téged választanak. 
 

A siker kulcsa  az elérhető célokat tartalmazó terv és az angyalokba vetett hit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése