2011. október 25., kedd

Átalakító Ibolya Láng- segítség a tisztításhoz

Atlantisz lakói rendelkeztek az Ibolya Lánggal, amely képes volt áttaranszformálni a negatív energiákat, különös tekintettel az emberi kapcsolatokra.Tehát amikor problémák merültek fel, Atlantisz lakói megidézték az Ibolya Lángot, beletették gondjaikat, és ezáltal azt megtisztították. Az atlantisziak azonban visszaéltek ezzel az isteni ajándékkal, ezért megvonták tőlük. Hosszú időkön keresztül csak nagyon kis csoportok körében volt ismert. 1987- ben sok ember imádkozott azért, hogy az emberiség minden tagja, aki kéri, használhassa ezt a csodálatos ajándékot. A menny meghallotta a kérést és újra felajánlotta számunkra.
A mai zűrzavaros világban szükségünk van erre az adományra! Kérlek Benneteket, használjátok Ti is ott, ahol csak lehet!
Az Ibolya Lángot rá gondolva, versikét mondva vagy más egyéb módokon meg lehet idézni, és kérni, hogy az adott problémát a tűz tisztító erejével tisztítsa, harmonizálja, és olyan lehetőséget hozzon be, amely kapcsolódik a magasabb dimenziókhoz.
Az Ibolya Lángot használhatod betegségek, balesetek, kapcsolatok, helyek, közösségek, országok, földrészek, vagy akár a Föld gyógyítására is.
Zadkiel Arkangyal és St. Germain felügyelik a lángot, őket is hívhatod a tisztulás elősegítéséhez.


Ima a boldog szerelemért


Jézus Krisztus nevében, szólítom az Ibolya Láng erejét és fényét
Michael arkangyal védelmezz, kék-fehér védelmi pajzzsal végy körbe engem, és segíts, hogy minden félelmem feloldódjék, szent fényed sugaraiban, mely útját álja annak, hogy boldog szerelmet vonzhassak életembe, és vágj le rólam kérlek fényes kardod erejével, minden régi köteléket, hogy felszabaduljak, s a múltam végleg elengedjem.
Saint Germain és Zadkiel bocsássátok rám az ibolya láng hatalmas átváltoztató erejét, hogy elégjen mindaz, ami akadályozza, hogy boldog párkapcsolatban éljem le életem.
Szabadítson fel az ibolya láng a karmám súlyától, a múlt fájdalmától, csalódásaitól, szenvedéseitől, s mindattól, mi útját álja annak, hogy boldog szerelemre találjak, s megteremtsem és beteljesítsem azt, ami a szívem vágya.

Ibolya láng, lángolj fel körülöttem és bennem s égj, égj, égj
Szabadíts fel minden gátló energiától, karmikus adósságtól, elutasító gondolati mintáktól, szívem zártságától, elmém és tudatalattim gátjaitól, a múlt keservétől,
Szívem fájdalmas emlékeitől, égesd el és váltsd fénnyé, már most!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése