2011. június 1., szerda

Figyelek arra, amit mondok

Kedves Olvasóm!
Semmi sincs véletlenül! Miközben első bejegyzéseimet írom, gondolkodom, a gondolataimnak megfelelő dolgokat vonzok magamhoz. Máris írom, hogy mire gondolok!
A szavak mágikus erejéről írtam az előző bejegyzésemben, miközben a neten szörfözgetve rátaláltam Bijan Anjom: Gazdagon és könnyedén című könyvének egy részletére, amelyet már magyarra fordítottak.
A könyv 30 napra való gyakorlatot tartalmaz, és a szavak erejének megfigyelésére ösztönöz. A gyakorlást a hónap első napján kell kezdeni, és minden hónapban meg kell ismételni. Ha van kedved, játssz velem!

Íme az első lecke:

Ma tudatosítok magamban mindent, amit mondok. Ránézek arra, hogy mit mondok, mennyit beszélek, és hogy mindaz, amit mondok, milyen hatással van az életemre. Beszédemből béke vagy zűrzavar fakad? Beszédemmel több örömet és szeretetet, vagy több félelmet teremtek?

Ma egész nap tudatában vagyok annak, amit mondok, és úgy döntök, hogy csak a béke, az öröm és a szeretet szavait használom - akár magammal, akár másokkal beszélgetek. Ma figyelek arra, amit mondok.

MEGERŐSÍTÉS: Szavaim ma csak a békéről szólnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése