2011. július 28., csütörtök

Kiket nevezünk őrangyaloknak?

A „hivatalos” megfogalmazás szerint az őrangyalok olyan hatalmas, többdimenziós szellemlények, akik földi tartózkodásunk idején kísérnek bennünket.

  Őrangyalunk segít abban, hogy feladatainkat, próbatételeinket megértsük, és könnyebben átvészeljük. Finoman figyelmeztet, ha eltérünk attól a tervtől amit vállaltunk, mielőtt megszülettünk ezen a bolygón. Vigyáz ránk, bátorít minket, üzeneteket közvetít felénk, és tanácsokat sugall.
 

Ő a mi láthatatlan védelmezőnk.

Mindenki kap angyali védelmezőt, aki erre a Földre születik, de nem mindenki veszi igénybe…Sőt, az emberek általában nem is tudnak róla, hogy a láthatatlan világból kirendelt segítővel rendelkeznek. Ám az angyaloknak tilos beavatkozniuk védencük sorsába, amíg az nem jelzi, hogy igényt tart rá. Ez nagyon fontos "angyali szabály"! Csak akkor léphetnek közbe, ha a rájuk bízott személy élete veszélybe kerül, de még nincs ideje a távozásának. Minden egyéb esetben tiszteletben tartják a szabad akaratot.

Fordulj hát bizalommal őrangyalodhoz! Ha komoly gondod, vagy beteljesületlen vágyad van, kérd meg, hogy segítsen, és hallgass a tanácsaira! 
Befolyásolásra, irányításra nem alkalmazhatóak, de örömükre szolgál, ha például harag, bánat, bűntudat, félelem energiájának kitisztítására kérjük őket. 

                                                  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése