2011. augusztus 27., szombat

A Vonzás Törvénye a Hathorok nyelvén


                                       

Ez, a „titkok titka” egyszerűen annyi, hogy teremtő lények vagytok, (emberiek és isteniek egyaránt). Ez a tudás a természetetekkel kapcsolatosan szándékosan el volt rejtve előletek a vallások és a filozófiák által.

Ezek a titkok természetesen tiltott gyümölcsök, mert, ha kaphattatok volna belőle, akkor tudást nyerhettetek volna saját isteni természetetekről, még az anyagi világban élt élet során is.
Elnyertétek volna a tudást, hogy jövőtöket ti teremtitek --ahogyan éppen ebben a pillanatban is, ugyanígy életetek minden pillanatában-- gondolataitok és érzéseitek által, azáltal, hogy döntéseitek szerint hogyan gondolkodtok vagy éreztek magatokkal és másokkal kapcsolatban.
A „titkok titka” felszabadít az emberi korlátok börtönéből. Felszabadít az idő, tér és a körülmények szorításából.
Teszi ezt azzal, hogy megnyitja az elme kapuját, kiszabadítva a mentális börtönből, amelyet az emberi végzet manipulátorai vetítenek rátok, saját önző érdekeik szerint.

A „titkok titkának” négy aspektusa van.

Az egyik a képességetek, hogy spirituális meglátást, bölcsességet szerezzetek, vagy látók legyetek, akik átlátnak a hazugságokon, amelyeket rátok vetítenek, és meglátják a „helyes utat” még a legnagyobb sötétségben is.

A második a képességetek, hogy éreztek. Ez a titkok legfontosabb a titkok közül.
Az érzés a legnagyobb kincsetek, bár a legnagyobb problémákat is az érzések okozzák számotokra. Azok, akik irányítani és manipulálni akarnak benneteket, jól tudják, hogy hasznukra van az érző képességetek „megfagyasztása”, lebénítása, hogy csak az alacsony rezgésű érzelmi spektrumot éljétek meg.

A harmadik aspektus a képességetek, hogy kimondjátok az igazságot. Mert sokatokkal szemben az elkövetkező időszakban fontos elvárás lesz, hogy világosan kimondjátok az igazságot még akkor is, ha az szöges ellentétben áll a körülöttetek lévők igazságával.

A negyedik aspektus pedig a cselekvőképességetek.

Ennek a négy aspektusnak közösek a gyökerei, és ezek szabadságotok forrásai.

Szívetek mélyén őrzitek az érzés képességét, amely a legmélyebb titok mind közül.
Az érzés teszi lehetővé, hogy megváltoztassátok vibrációs mezőtöket, és túllépjetek a kollektív elme kontrollon.
Bár nevetségesen egyszerűnek tűnhet számotokra, ezeknek a titkoknak a lényegi igazsága az öröm, nagyrabecsülés és hála.
Vizsgáljátok meg életeteket, a helyzeteket, amelybe kerültök, az embereket, akikkel együtt vagytok és saját gondolataitokat és érzéseiteket, bármit, ami lehetőséget kínál számotokra, hogy örömöt, nagyrabecsülést és hálát érezzetek. Paradox módon több szinten is (nem csak érzelmi, hanem spirituális és fizikai szinten is), megtörténik, hogy amikor az öröm, nagyrabecsülés vagy hála erőssége elér egy bizonyos szintet, szó szerint manifesztációkat eredményezhet a fizikai valóságban. Így, még a legsötétebb pillanatokban, ha rendelkeztek a spirituális mester felkészültségével, amellyel meghaladhatjátok a félelmet és az öröm, nagyrabecsülés és hála érzését erősítitek magatokban, meglepő és sokat ígérő pillanatokat és szituációkat teremthettek magatoknak.

Végül, szeretnénk világosan láttatni veletek, hogy ezek a sötét idők lehetnek számotokra a legeredményesebb órák. Magatokban őrzitek a titkok titkát.

Hát használjátok!

Keljetek át a fátylon az új világba, amely vár rátok.

Legyen az új dimenzióba vezető utatok áldott!



A Hathorok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése