2011. szeptember 6., kedd

Tündértipp

Már sok bejegyzést olvashattál arról,kik azok a Tündérek. Mégis megpróbálom megfogalmazni újra, hátha úgy gondolod, megpróbálod a segítségüket kérni életterületeid alakításához.
Én úgy gondolom, hogy az embereket és a Tündéreket Isten teremtette, saját képére, tehát mindannyian CSODÁLATOSAK VAGYUNK. A különbség annyi, hogy a Tündérek már magasabb osztályban járnak az Élet Iskolájában. Vagyis: több tudásuk van, ebből kifolyólag jobb "módszerekkel" alakítják az életüket. És amennyiben kérjük őket, szívesen segítenek nekünk, embereknek, hogy ezeket a módszereket elsajátítsuk annak érdekében hogy boldogabb életet éljünk.

Aki kedvet kapott a Tündér Iskolába való járáshoz és tanuláshoz, tartson velem!
Mint minden iskolában, az Élet Iskolájában is vannak tantárgyak és leckék, amiket el kell sajátítani, és persze vannak szakképzett segítők, akik magasabb tudásuk átadásával segítenek nekünk a feladatok megoldásában.
Az első fontos feladat, hogy megismerkedjünk "oktatóinkkal", a Tündérekkel.
Ehhez nyújtok át ötleteket. Javaslom, próbáld ki őket, és amelyik a szívedhez a legközelebb áll, az lesz a Te módszered ahhoz, hogy kapcsolatba lépj a Tündérekkel.

1. Látogass el egy természeti szépségeket és csodákat rejtő helyre, próbálj egy kis időt csendben eltölteni. Hallgasd a madarak énekét, a fák leveleinek zizegését. Hangolódj rá a tájra. Élvezd a Téged körülvevő szépséget! Látod, máris érzékeled a tündérek világát, hiszen ezt a rengeteg csodát Ők hozták létre! És energiájukat is érzékelheted, hiszen a sok szépség feltölt, erősnek és boldognak érzed magad.

2. Hangolódj rá a kertedben lévő energiákra. Élvezd kerted szépségét! Ha nincs kerted, keress egy növényt a lakásodban, és hangolódj rá szépségére. A legigénytelenebb irodai cserepes növénynek is megvan a sajt szelleme- aminek különleges gondoskodásra és a kertben eltöltött időre lenne szüksége, hogy visszaállítsa természetes energiaszintjét, mert az elektromosság hatására az meggyengül. Ez a növény emlékeztessen Téged arra, hogy valójában az ember is olyan mint ez a növény. Sok időt töltünk a zajban és elektromosságban, illetve a négy fal között, de mi sem erre születtünk, hanem arra, hogy a természet részei legyünk, a természetben szabadon barangoljunk.

                                                         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése