2011. szeptember 20., kedd

Angyali érintés a kis patak partján - meditáció


Helyezkedj el olyan testtartásban ahogyan a legkényelmesebb Neked. Végy egy mély lélegzetet, majd szépen lassan fújd ki. Érezd ahogyan a nyugalom körülvesz…..gondolataidat lecsendesíted…… Ismételten lélegezz mélyet, majd fújd ki a levegőt saját ritmusodban… Ellazulnak testrészeid…. Lélegezz egyenletesen…. Minden egyes levegő kifújásánál érezd, hogy ezzel egyidőben távozik belőled a feszültség, és minden apró negativ gondolat…. Tested ellazult….

Figyelmedet vidd a homlokod középpontjába!

Képzeld el, hogy egy erdőhöz érkezel….. Látod magad előtt kibontakozni a gyönyörű dús lombú őszi erdőt, minden apró parányi részletével…… Látod a színeket, a vöröses sárgás faleveleket, érzed roppanni lábad alatt a faágakat, leveleket….. kellemes hangulat árasztja el lelkedet/bensődet….. Látod, ahogy a fák lomkoronáján át a napfény beszűrődik kis sugaraival….. átjárja melegségével a tájat…… Sétálsz lassan befele az erdőben mindeközben elmerengsz azon, hogy milyen csodás az életed, béke és szeretet vesz körül….. 

Ahogy haladsz befelé az erdő szíve felé, hallásod egyre élesedik…… csicsergés,levélsusogás vesz körül…. Kis patak csobogására leszel figyelmes…… A hang irányába kezdessz sétálni….. és lassan meglátod élénk csillogó színét a kis vízfolyamnak…. Lépj hát közelebb….. gugolj le a partjára….. bátran nyúlj bele a vízbe, érintsd meg… a tisztaság átjárja lekedet……. A víz átsiklik kezeden…
A Vizen megcsillan egy fény-nyaláb melyről érzed már, hogy egy angyal érkezésének jöttét jelzi…. Várod és érzed…… Megérkezik hozzád pompás zöld színével Rafael arkangyal…..
Arra kér most Téged, hogy mélyülj el egy kicsit magadban, és gondold át azokat a dolgokat, érzéseket, élethelyzeteket, amelyek már elavultak, melyekre már nincs szüksége életednek, és lelki fejlődésednek…… melyek nem visznek előre utadon, melyekhez megszokásból ragaszkodsz, vagy melyek negativ érzéssel töltenek, el, vagy negativ tulajdonságként érzékeled….

Fogd ezeket egy csokorba és add át angyalunknak…… add át neki, és kérd meg őt, hogy ezeket vigye magával a Teremtő Univerzumhoz…. Ajánld fel ezeket az érzéseket, melyek eddig életed részei voltak átalakításra, hogy ezáltal szebbé és még jobbá vállhasson életed…… hogy olyan érzéseket tudhass magadénak majd ezáltal, amelyek őzsinték, és tiszták, melyek minden negativ érzelemtől mentesek….

Látod a kis csokrodat, amint magával viszi angyalod az erdő fölé….. kíséred tekintetteddel/belső éneddel angyalodat körülötte gyönyörű csillogás…. Majd lásd, hogy ez a kis csokor megemelkedik égi segítőd előtt és izzani kezd…..szépen lassan megtisztul és elillan az univerzumban…. Te már tudod, hogy átalakult ez a kis csokor….. pozitív energiaként fogod visszakapni az égiektől…. meg is pillantod, hogy angyalod kezében egy gyönyörű csokor van, mely szinte sugárzik az energiától….. Ez egy különleges csokor, hiszen szavakat, érzéseket, tulajdonságokat hoz most neked…..

Szépen lassan visszaereszkedik hozzád smaragzöld angyalod átnyújtja számodra a kis bőségcsokort…. Te izgatottan nézed mit hozott neked…..megpillantod a szeretet szót…..helyezd el életedben, és érezd a jelenlétét, érezd hogy megerősödött ez benned…. a türelmet ……a nagylelkűséget…. A megbocsátást…. a Boldognak lennit…. Elfogadást…. Időt…. Békét….. Nézd végig a csokrod és minden egyes szirmát olvasd végig, mert ezt neked küldtél most az égiek útmutatásként…. Építsd be életedbe, építsd be energetikádba ezeket a szavakat, érzéseket…
Tested feltöltődött ezekkel az új érzésekkel…. És ettől a perctől használd őket bátran…..

Most kérlek Köszönd meg smaragzöld angyaluknak Raffaelnek, hogy eljött hozzád ide a kis patakhoz, és segítségedre volt megújúlni, kicsit újjászületni érzéseidben…. Köszönd meg az univerzumnak a különleges csokrodat….. Angyalunk távolodni kezd fénylő alakjával és szívedben szerete és öröm lakozik, mélyságesen nyugodt vagy… Megpillantod újra az erdő mélyét, a kis patakot, a fákat, színeket ….. Pihenj még az élmény után….. de már lassan tudatosítsd elmédet….

Halld a hangokat az apró zörejeket a lakásban….. Mozgasd meg lábadat kezedet….. Végy egy mély levegőt majd fújd ki… és ha úgy érzed, hogy felkészültél arra, hogy visszatérj közénk, akkor nyisd ki a szemedet…

Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése