2012. január 22., vasárnap

2012- AZ IGAZSÁG, AZ ÖSSZEHANGOLÓDÁS ÉS A KITELJESEDÉS ÉVE


PDFNyomtatásE-mail
Írta: Jennifer Hoffman/Uriel   
2012. január 20. péntek, 09:21
URIEL ARKANGYAL 2012-ES ÉV ENERGIÁNAK ELŐREJELZÉSE
-
AZ IGAZSÁG, AZ ÖSSZEHANGOLÓDÁS ÉS A KITELJESEDÉS ÉVE
részletek és összefoglalók
a message from Archangel Uriel channeled by Jennifer Hoffman
Sunday, 1 January, 2012

2012-ben különböző szintű és típusú kihívásokat és eseményeket fogunk látni majd. Az évre az lesz a jellemző, hogy az illúzióinkból való kijózanító energiák érkeznek hozzánk. Amint az évet elkezdjük, elkezdjük felismerni, hogy életünkben elismerjük, mind egyéni, mint közösségi szinteken, hogy mi magunk hozzuk létre a saját valóságunkat. Amint azt láthatjuk,  az ellenőrzéssel, bíró hatalmakkal szemben hogyan vágnak vissza a különböző megmozdulások, mint az Occupy és más mozgalmak, mint például azok, akik elfoglalták a Wall Streetet. A hatalom irányítói nem nagyon hajlandók elfogadni a változásokat és azok követelőit. Saját életünkben ugyanúgy megtapasztalhatjuk ezt, amikor ellenállunk a változásoknak, vagy ha változásokat akarunk magunknak vagy mások számára. Az egyik legfontosabb kérdés, hogy ellenállunk-e a változásoknak, megpróbáljuk-e megállítani azokat, vagy túllépünk-e rajtuk?


2012-ben egyre inkább tudatába kerülünk a sötét energiák jelenlétének, de ez azért van, mert egyre többen ismerjük fel a fényt. Most megtehetjük azt, hogy energiáinkat egyre a magasabban rezgő dimenziók fókuszába emeljük, egy nagyobb utazás reményében.  Választani lehet tehát a mártírok vagy a győztesek útjai között, azaz hogy hogyan is lehet túllépni az áldozati tudatosságunkon, a tanítás és gyógyítás útjára lépve, az önfelhatalmazást választva. Most egy hatalmas lehetőség előtt állunk, mert készen vagyunk erre, meglépni ezt, hogy ezt a munkánkat elkezdhessük. Az egyik kérdés az, hogyan is lehet megtapasztalni az életünket, minél több szinten, még több bőségben, örömben, békességben és szeretetben. A másik választás, pedig a szenvedés útja, amikor elutasítjuk azt, hogy örömmel telten érkezhessen hozzánk a kívánt eredmény.

Amikor az önvalónk tudatosságával hatalmazzuk fel magasabb fokú lehetőségeinket, akkor az a jelenlét pillanataiban, az életünkben, teljesen meg fognak azok nyilvánulni, akkor a világunk számára is hasznossá válunk, és új lehetőségek kerülnek látószögünkbe, olyanok, amilyenek az elmúlt eonok uralkodása miatt eddig képtelenek voltunk megtapasztalni.

Létre tudjuk hozni az Új Földet, de ahhoz egy kreatív, békés, teremtő és hatékony gondolkodás szükséges, mert ez az Új Föld, másképp érkezik el számunkra akkor ha nem mi hozzuk létre azt mi magunk gondolatainkkal. Mert az olyan lesz, amilyennek szeretnénk, amilyennek szeretnénk megtapasztalni, és csak tőlünk függ, hogy az Új Föld milyen ajándékokkal lep meg majd bennünk.

Ezek azok a kérdések, melyekre választ fogunk kapni, amint átkelünk 2012-őn. Reméljük, hogy mindannyiónkra segítő hatással lesz ez az előrejelzés, és örömteli életet, bőséget, áldást és szíveink vágyainak teljesedését hozza majd el.

Sok Áldással: Jennifer

2012-es előrejelzések
Évek óta kapunk előrejelzések Urieltől, és most végre itt van, 2012., amire annyi ideje vártunk. 1990-es évektől kezdve reménykedtünk ebben, hát nem voltak azok könnyű évek. Sokan de sokan olyan kihívásokkal kerültek szembe, melyek eltérítették őket a régi életutakról, oda ahol most tartanak. De ez a régi küzdelem véget ért. Ezek voltak azok az idők, mindannyian részesei voltunk, amikor annyira vártuk már, hogy majd egyszer beléphessünk az Új Földre.

2012. egy rendkívül érdekes év, de már nem fogjuk ezt a kihívások évének nevezni, mert már túl vagyunk a legtöbb kihívásokon. Van már elég tapasztalatunk, hogy tudjuk milyen lehetőségeink, vannak, és tudjuk, hogy magunkhoz ölelhetjük a saját teremtő hatalmunkat, és túl tudunk lépni az illúzióinkon, tudván azt, hogy mi hozzuk létre, teremtjük meg a saját magunk valóságát.


Amíg a Fényhozók felismerik, hogy 2012 kezdetével elérkezett az a lehetőség, hogy életüket könnyebben és kegyelemben éljék, addig mások nem olyan szerencsések ebben, mert ebben az évben a dimenziók közötti különbözőség erőteljesebben meg fog nyilvánulni. Így egyre többen fel fogják ismerni azt, hogy ki mit tett a gyógyulásáért és átalakító munkájáért és kik azok, akik nem tettek érte semmit. Emlékezzünk arra, hogy mindenki szuverén és teremtő erővel bíró személyiség, akik a saját életükben képesek gyógyítani, de ez zavarodottá tehet másokat, ha segítségünkön keresztül ők is ezt megtapasztalják. Ez nem azt jelenti, hogy ne segítsünk másoknak, hanem azt, hogy a teljes körű gyógyítással magunkon megtéve, egy erőteljes mintát hozhatunk létre, melyekből mások is tanulhatnak, és erősítheti őket.

2011. egy olyan év volt, melyben hálával eltelten tapasztalhattuk meg saját magunk nagyságát. Az elmúlt évben a fényhozói kisebbségünkben tapasztalhattuk meg nagyságunkat, észrevéve azt, hogy mi, és hol akadályozza meg életünkbe az energiaáramlást, és hogy hogyan kell felelősséget vállalnunk saját életünkért, és azért amit teremtettünk. 2011. a felismerés éve is volt, főleg annak a felismerése, hogy lelki társaink közül a legtöbbje nem kellő képen haladt előre és nem kapcsolódtak hozzánk. Ilyenkor az egyetlen tapasztalási lehetőségünk a saját tanulási és gyógyítási utunk megtapasztalása maradt. Ezt részletesen tárgyalja Jennifer: Ascending into Miracles-the Path of Spiritual Mastery című könyvében és folytatni fogja ezt a témát 2012-ben.

2012. év három központi témája

1, AZ IGAZSÁGEz az Igazság éve lesz, amikor az Igazság felszínre fogja hozni a kapzsiságot, a korrupciót, piszkos ügyleteket, csalást, manipulációkat, melyek gazdagságot hoztak néhányunknak, de sokak rovására, és az Igazságot kapcsolatainkról, társainkkal kapcsolatban, és arról, hogy kik vagyunk valójában, és mit és hogyan szeretnénk tenni, mit is szeretnénk megengedni magunknak, amiket elképzeltünk. Hogy mi is a Mi alapvető Igazságunk, amit magunkévá kellene tennünk: az, hogy Isteni és lelki létezők vagyunk, és ezzel szembe kell néznünk, és alkalmaznunk kell az év folyamán. Az Igazságunk Világát kell megteremtenünk személyes és közösségi szinteken, mert most erre kaptunk meghívást az Univerzumtól, és ki fog derülni mindannyiunk számára, hogy mit és hogyan kell változtatnunk, azért hogy mit kell változtatnunk, mit kell tennünk ezért.

2, ÖSSZEHANGOLÓDÁSEbben az évben meg fogjuk látni azt, hogy hogyan fogjuk, hogyan lehet létrehozni, tetteinkkel, cselekedeteinkkel a saját Igazságunkat., és ez lesz 2012. év egyik legfontosabb tapasztalási pontja. Minden egyes pillanatban hogyan hozzuk összhangba a teremtéseinket, hogy létrehozhassuk a magunk valóságát. A valóságunk összehangolása azzal az Igazsággal, azzal a lelki és isteni létezővel, akik valójában vagyunk. Megtapasztalni azt, amit teszünk a valóságunk megnyilvánításáért, hitünkkel, gondolatainkkal, tudásunkkal, mert ezekkel támogatjuk valóságunk létrehozását. Minden olyan területen, ahol nem kerülünk összhangba a lelki vágyaink kiteljesítésével, amely magában kell, hogy foglalja az örömöt, a szeretetet, a bőséget, azon szükségszerűen és látható módon meg fog mutatkozni mindaz, amin változtatnunk kellene. Van-e annyi bátorságunk hogy végigvigyük ezeket? 2012. tele lesz olyan lehetőséggel, hogy szembe nézhessünk ezekkel, mi az, ami nincs összhangban velünk és mi az ami igen, hogy dönteni tudjunk a változtatásokról.

3, KITELJESEDÉSA kiteljesedés szintje meg fog mutatkozni az energiaszintünkön, mert ha valami, akkor ez fogja jelezni azt, hogy hol is tartunk az utunk során. Különböző emberek, helyzetek és tapasztalások, élmények, amiket bevonzunk, olyan leckéket hoznak, amelyeket meg kell oldanunk, és meg fogják mutatni nekünk, hol is tartunk. Amikor nem vagyunk kiteljesedésünkben (a belső és külső világunk összhangjában) az energiáinkkal, mások tükrén keresztül fog megmutatkozni erőtlenségünkkel. Annak érdekében, hogy teljes legyen életünk, annak minden szintjén: a lelki, energetikai, fizikai, szellemi szinteken is össze kell hangolódni a fizikai testtel, gondolatainkkal, érzelmeinkkel és szellemiségünkkel..

Íme néhány általános észrevétel azzal kapcsolatban, hogy mit is tartogat 2012. számunkra.

A Föld változásai:
Hajlamosak vagyunk arra, hogy a Föld lehetséges változásait félelemmel kezeljük, mert nagyon is tudjuk azt, hogy nem voltunk jó gazdái, gondoskodói a bolygónak. Tudjuk azt, hogy sokan, sokféle módon visszaéltek a Föld erőforrásaival., de reméljük azt, hogy ezek nem lesznek ránk nézve katasztrofális hatással, és sokan már változtattak magukon a Földdel kapcsolatos viszonyukon, de sokan még nem.

2012-ben változtatni kell hozzáállásunkon néhány olyan földrajzi területen, ahol vulkánok, földrengések, árvizek, földkéregmozgások, földcsuszamlások és omlások lehetségesek. Energiaegyensúlyt kell teremtenünk a Közel-Keleten, különösen Szaúd-Arábiában, a Fülöp-szigeteken és környékén, az Indonéz szigetvilágban, India és Pakisztán keleti régióiban, Afrika keleti felén. A Föld, változásival figyelmeztet bennünket. Meg tudjuk előzni ezeket a változásokat, vagy enyhíteni tudjuk, ha megfelelő hozzáállásunk lesz ehhez, és akkor a Föld nem fog morgásával figyelmeztetni ezekre.

Örvények és energiaportálok

Az örvények/Vortexek energia-csomópontok, besűrűsödések a Földön, míg a portálok, energiakapuk, nyílások a Föld e elektromágneses energiahálóján, melyek lehetővé teszik azt, hogy az energia áramoljon a bolygón. Számos új portált teremtünk meg 2012-ben, mert most már felhatalmazottak vagyunk erre. Vannak még ősi portálok is, a Közel-Keleten és Afrikában, ahol a régi elkülönítő energia áramlásai vannak, de ezek hatása egyre inkább csökken, ahogy átkelünk 2012-őnA Nap, naptevékenység is támogatni fogja azt, hogy a régi portálok megszűnjenek, és ennek előzményeit ebben az évben a felfokozott naptevékenységben is látni fogjuk. Napkitörések, napkorona kilövellések vulkanikus jellegű tömeges anyag kilövellések formájában, melyek hatásaiban történelmi jelentőségűek lesznek. A sugárzások különféle szintjei és változatai fognak megjelenni, amit a Nap ad a Földnek.

Számos Fénymunkás fog 2012-ben új és más földrajzi területekre költözni, olyan helyekre, amit el sem tudtak addig képzelni, mert ezeken a helyeken szükség lesz az energiájukra, az ott lévő helyeknek, közösségeknek, ahol támogatni és megbecsülni fogják őket.

A lefagyasztott, rögzült időknek vége, és így a Fényhozóknak szükséges lesz a világ különböző helyeire átköltözniük, hogy támogassák azokat a helyeket, ahol energiára van szükség, ahol az energiákat szükséges lesz felhatalmazni az Új Föld vortexeinek és lehorgonyozni, leföldeni a belépő új energiák elemeit, hullámait.

Új Kapcsolatok

Azt kérdezik sokan: milyen lesz végre az új kapcsolataik, azért mert a régi kapcsolatrendszereik kiégtek már évek óta. Amikor már sok kérdést megoldottunk és az önszeretet, az önértékelés, érdemesség, szeretetre méltóság és önelismerés állapotába kerülünk, akkor valóban meg fognak jelenni azok a kapcsolatok, társaságok minden szinten, amire annyit vártunk. 2012-ben nagyon sokan áldottak lesznek szerelemmel, intim kapcsolatokkal, partnerekkel, akik becsülettel és tisztelettel értékelik a társukat. Amikor szándékozzuk majd egy kapcsolat meglétét, amikor kapcsolatba szeretnénk kerülni hasonló emberekkel, személyekkel, akkor 2012-ben meg fogjuk ezeket teremteni.


Az Új Föld születése
Megadatott számunkra már az Ú Föld, amely egyben egy új tudatosságot is jelent, sokkal jobb megértését magunknak, mint az emberiség családjának, sokkal jobban tudunk majd figyelni a Forrással való kapcsolódásunkra. Még hozzáférhetőbb ismeretekkel fogunk rendelkezni magunkról, mint isteni emberekről, akik valójában vagyunk. Az Új Föld az 5. dimenzióban létezik, túl van a 3. dimenziós Földön, de vele együtt létezik, és nekünk az Új Földre bármikor már be lehet lépnünk. Ezen az Új Földön sokkal nagyobb örömben, békességben, szeretetben, bőségben, támogatásban, szeretet-közösségben fogunk létezni hasonló gondolkodású lelkekkel. Az Új Föld már néhány éve itt van, jelen van és 2012-ben egyre többen választják azt, hogy megteszik a szükséges változtatásaikat magukon, hogy ennek szerves részei lehessenek.

2012. örömteli fénnyel gyönyörködtető

Uriel Ark azt mondja nekünk, hogy 2012. egy gyönyörrel teli év lesz, azaz fénnyel telten mindannyian örömünket lelhetjük meg benne, az életünkben, abban, amit teszünk, ahol élünk, akikkel együtt élünk és saját magunkban. Az év fókuszpontja az lesz, hogy rádöbbenjünk arra, hogy nekünk kell megteremtenünk, mint isteni létezőknek az örömbe kerülésünket, és elhagyni mindent, ami már nem szolgál bennünket és utunkat. Mi már évek óta harcosai voltunk, a Földünkért, mártírjai, áldozatai, oly sok időn keresztül, de most eljött az idő, itt az ideje, hogy letegyük a fegyvert, és ráhagyhatjuk a következő generációkra azt, hogy önmaguk leljenek rá saját igazságukra, és szenvedélyükkel magukhoz ölelhessék azt.

Az a küldetésünk az Új Földön, hogy megtanítsuk egymásnak, hogyan is kell a szent céljaink szerint örömben élni, elengedve karmánkat, megértve az átalakulásunk szükségességét, mert ezek az Új Földön való létezésünkhöz, nélkülözhetetlen rezgésszintünkhöz mind szükséges és akkor elérkezik a Mennyország a Földre.  A mi szerepünk ebben az lesz, hogy tanítói és gyógyítói legyünk az Új Földnek. Azt fogjuk tanítani a többieknek, hogy hogyan tudják majd mindezt megtapasztalni. Igen, lehet hogy még sokan harcban állnak, de már mindent megtettünk azért, hogy a Mennyország a Földre kerüljön, hogy így is legyen. Az Új Földön nem lesz hely azok számára, akiknek rezgése alacsonyabb, mint az örömben, békességben, bőségben levés. Ha hajlandóak vagyunk arra, hogy ezeket az energiákat megkaphassuk, akkor a mennyek a Földre ereszkednek, és akkor végre hazaérkezhetünk.

2012. jelentős energiaáramlási időszakaszai

Minden év folyóján vannak olyan jelentős energiaáramlási időszakok, amikor a Föld energiaegyensúlya eltolódik, és ilyenkor új energetikai helyzet áll elő. Ilyenkor új energiaportálok nyílnak, míg a régiek bezáródnak, és ilyenkor gyakran a saját energiarezgésünk összeütközik ezzel, és nagy valószínűséggel kellemetlenül is érinthet bennünket sőt meg is betegedhetünk. Mi ezeket Felemelkedési Tünetegyüttesnek nevezzük, és mindez része a felemelkedési utazásunknak, mert meg kell hogy kapja a Föld az új energiákat, és ebben mi magunk is kivesszük a részünket azzal, hogy a mennyországot a Földre teremtjük. Ezeken az energiaáramlási időszakokon képesek vagyunk meglátni a földi változásokat, amelyeket úgy is jelentkezhetnek, mint erős viharok, árvizek, földrengések, szokatlan időjárási minták. A saját életünkben is megjelenhetnek, megtapasztalhatjuk valaminek a hirtelen befejezését, zavarodottságot, szívünk, elménk és testünk változásait, még betegségeket is.

2012. hat rendkívüli energiaáramlási időszak fordul majd elő
1, Január 1-25.
Lásd erről bővebben Jennifer januári energia előrejelzését:
2, Március: A tavaszi napéjegyenlőség olyan új energiahullámokat fog behozni, melyek erősségükben, az enyhétől a drámaiig fog fokozódni, attól függően, hogy hova milyen mélységben kell áramoltatni. A fókuszunkat tartsuk a gyógyulásunkon. Elképzelhető, hogy ezek a hullámok, számos nagy vihart, esőt, szeles időjárásokat fognak okozni. Emellett több napkitörés szemlélői és megélői lehetünk, melyek olyan hatással lesznek, hogy belekerülnek a híradásokba.

3, Június-Július: A Június kevésbé lesz olyan kemény, mint Július, mivel júliusban hevesebb naptevékenységeket tapasztalunk meg majd, és a hatalmas mennyiségű energialetöltés miatt kellemetlenül érezhetjük majd magunkat. E két hónap alatt sokan fognak majd felébredni, ez az energia sürgetni fog mindenkit, hogy változtassunk életünkön, míg sokan arra fognak rájönni, hogy elérkezett az az idő, hogy elhagyják a Földet. Számos híradást látunk majd tömeges halálozásokról, és az öngyilkosságok száma is jelentősen meg fog nőni, mert sokan egyszerűen azt választják, hogy nem kívánnak tovább a földi síkon élni.

4, Szeptember: Egyre több információ kerül napvilágra a kormányzati szervek és nagyvállalatok kétes ügyletei miatt, és ezért sokan dühösek lesznek és tüntetések fognak kitörni. Forradalmak és lázadások lesznek tapasztalhatók a Föld számos pontján, mert az emberek úgy érzik, becsapták és elnyomják őket. Ezekben az időkben nem lesz biztonságos utazni a következő helyekre: a Közel-Keleti országokba Közép-Ázsia egyes részeire, Kelet-közép Európa keleti régióiba és Pakisztánba.

5, Október végétől-novemberig, egy nagyon erőteljes, energiadús áramlás lesz, amely eltart majd egészen 2013-ig, amikor a világunk gyökeres megváltoztatása az idejébe lép. Titkos információk kerülnek napvilágra, és az emberek elveszítik a bizalmukat az addigi társadalmuk vezetésébe és intézményeibe, sokan esnek majd depresszióba, kilátástalanságba. Amikor ez a hullám majd beérkezik, globális hatással lesz nagyon sok ember számára. Egyre hatalmasabb érdeklődéssel fordulnak majd az emberek a spiritualitás és tanításai felé, felismerve spirituális képességeiket, és rengeteg információ fog ezekből érkezni ezekkel kapcsolatban. Bizonyítékokat fognak nyilvánosságra hozni a földönkívüli élettel és lényekkel, földönkívüli erőkkel kapcsolatban.

6, 2012. decemberének végén: Nem tűnik olyannak, mintha kiemelten fontos lenne, amiért ünnepelni kellene, de egyre többen lesznek azok, akik átérzik a globális felelősséget a bolygó és az emberiség iránt, és nem fogják eltűrni a hatalomban és a szolgálatban azokat, akik nem az igazságot és igazságunkat képviselik. Ez az az idő, amikor a maja naptár szerint az idő véget ér. 2012. december 21.-ét sokan a világ végzetének tartják és ezért sokan kétségbe fognak majd esni.

Összefoglalva, 2012. egy rendkívül erőteljes év lesz, amikor saját teremtő hatalmunkba léphetünk és igazságunkat magunkhoz ölelhetjük, mind egyéni, mind kollektív szinten. Az igazságunk szintjei, ahogy azt megtapasztaljuk, időnként nehézségeket okoz majd, nehezen lesz felfogható, mert felszínre derülnek olyan dolgok is, mint a tömegek manipulációi, sőt az olyan a tömegekre ható technológiák, mint az elme-kontroll, a tudatellenőrzés, melyeket az emberiség ellen a hatalmak irányítói már évezredek óta használnak. Ez az év a rendberakás/megváltásunk éve lesz, ahol visszaigényelhetjük a saját, teremtő hatalmunkat, és isteniségünket megbecsülve, azzal együtt, egy, egyre erőteljesebb megnyilvánítóként léphetünk elő. Ha valamelyik év, akkor 2012. emlékeztetni fog arra bennünk, hogy ha nem teremtjük meg azt az életet, amit akarunk, akkor csupán olyan életet fogunk élni, ahogy azt élet megteremti nekünk.

Kívánunk mindannyiótoknak, bőséget, áldást, békességet, örömben és szeretetben, egyenrangúságon alapuló szerelmeket, úgy ahogy az Univerzum szeretete és támogatása társteremtőként veletek van.

Sok Áldással: Jennifer Hoffman


Copyright ©2011 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. This material is protected by US and international copyright now and may be distributed freely in its entirety as long as the author’s name and website, www.urielheals.com are included.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése