2013. január 27., vasárnap

A delfinek

A delfinek a bálnákkal együtt a Szíriuszról érkeztek.

A delfinek a sellők fizikai testtel rendelkező társai, kísérői és segítői. Mágikus, természetfeletti energiát hoznak a földre, és a játék fontosságára emlékeztetnek minket. Mi emberek néha azt hisszük, hogy a nagyobb erőfeszítés közelebb visz céljainkhoz, és erőltetni próbáljuk a dolgok menetét. A delfinek megmutatják nekünk, hogy bármilyen célt elérhetünk vidám, játékos útvonalat követve. Összeszedettnek kell lennünk, de nem komornak, hogy álmainkat megvalósítsuk.
A delfinek arra is emlékeztetnek minket, hogy használjuk hatodik érzékünket, ahogy előre haladunk utunkon. Intuíciónk révén megkapjuk a keresett irányítás és útmutatás nagy részét, és a delfinek jó példát mutatnak ahhoz, hogy bízzunk az érzéseinkben.


Ők a Földön a forgalomirányítók,amikor a nagy változás bekövetkezik. Segítenek az ide született rengeteg fajnak hazatalálni. A Földön rengeteg segítő fénydelfin van. A párhuzamos valóságokban is nagyon sok kettősség van jelenleg, hogy ebben az egy létidőben emberek delfinként is és delfinek emberként is itt vannak 


A Föld mindenféle mozgása a Nap kürül, a precessziós mozgás, közvetlen hatással van a tudatunkra. A Föld pályáját tapasztaljuk meg evolúciónak. A tengely ingadozása az evolúcióhoz tartozik. A nagy cikluson, a 26.000 éven belül, kisebb ciklusok vannak. Ez előre és hátra történő mozgás. A Föld hajlásszöge a Naphoz, 13 fokról 22-re változott meg.
A mi bolygónk mozgása közvetlen kapcsolatban van a Szíriusszal. Gravitációval kapcsolódunk, nem csak a Naphoz, hanem a Szíriuszhoz is. A Naprendszerben a Föld összhangban mozog a Szíriusszal. A Delfinek emiatt jöttek ide le, emiatt a kapcsolódás miatt. A Naphoz és a Szíriuszhoz való kapcsolódás kettős spirálja, megegyezik a DNS-ünk kettős spiráljával.
A Delfinek fején levő légzőnyílás teszi teljesen mássá az energiarendszerüket. A szükséges levegő az embereknél az ötödik, míg a delfineknél a hetedik csakránál áramlik be. Emiatt az ötödik csakra különösen aktív, mert ezen keresztül áramlik be a levegő. Emiatt aztán az emberek különösen hajlamosak az elemzésre, az agyunk különösen  logikával, értelemmel kapcsolatos területeket aktíválja. Ezzel szemben a Delfineknél a hetedik csakra működése az erőteljesebb, vagyis a Delfinek egészben látják a világot. Az agyuk azon területeit aktíválják, amelyek az egységlátást váltják ki, az analízis helyett a szinténzist. Az ember darabjaira szedve érti meg a világot, a Delfin egységben érzékeli.

 Delfinneknek, a teljesség lényeinek, a legfontosabb érzelme az együttérzés. Ők évmilliókkal ezelőtt, amikor visszatértek a tengerbe, eljutottak oda, mint faj, hogy összekapcsolódtak, a magasabb királyságokkal. Megtehették volna, hogy távoznak a bolygóról. Miért nem tették meg? Együttérzésből. Képtelenek voltak itthagyni a testvéreiket. Felvállalták a kékbolygón a tanítók és a hírvivők szerepét. Ők az embertől merőben eltérő módon tanítanak: a szereteten és a játékon keresztül.

A Delfinek magasan fejlett spirituális lények, akiknek a tudata össze van kötve az Isten/Istennő tudatossággal, a tökéletes egységgel. A hangjukkal a beteg személyt harmonizálják, felviszik erre a magas vibrációra – az Egységbe -, ahol a betegség kioltódik.

Források: delfintrening.hu, Doreen Virtue

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése