2011. június 30., csütörtök

Dühterápia Angyalokkal

Ismét találtam segítőket, akik elküldték Nekünk ötletüket és segítő kezet nyújtanak, ha bajban vagyunk. 
Íme, az angyali segítség a bajban.

A dühös embernek erősen csökken a vitalitása és mágnesként vonzza a betegségeket. A harag rosszkedvűvé tesz, elveszítjük uralmunkat gondolkodásunk, tetteink felett. Az angyalok segítenek túltenni magad a sértéseken, hiszen nem muszáj haragudnunk!
 Kedves Olvasóm! Vegyél mély lélegzetet, nagy sóhajjal fújd ki magadból a stresszes energiamintákat… kérd őrangyalod közreműködését, hogy a következő sorokból eljuthasson hozzád az az üzenet, ami segíti utadat.


A világon sokan keressük a számunkra helyes szellemi utat. Mindnyájunknak fel kell fedeznünk a magunk igazságait, törekednünk kell önmagunk, a családunk és a bolygó jobbítására. Amikor megnyitod magad az angyalbirodalom számára, elfogadod közreműködésüket: megváltozik az életed. Olyan lendületet, olyan késztetést tapasztalhatsz, ami arra ösztönöz, hogy tevékenyen részt vegyél valóságod, napi tapasztalataid alakításában. Mert minden a te beállítottságodtól függ, nem pedig egy kiváltó külső körülménytől. Persze van, akit megnyugtat, ha az egóját okolhatja, melynek mintha külön akarata lenne tőlünk függetlenül és így nem kell felelősséget vállalnia semmiért. De meddig ringathatja magát ebbe az illúzióban bárki is? Soha nem én vagyok a bajaim forrása és kiváltó oka, hanem a Sátán, valami külső gonosz befolyás, a negatív oldal… jelentem, tetteinkért, értelmi és érzelmi működésünkért felelősek vagyunk.
Valójában senki nem szeret haragudni. Tudunk bosszankodni problémák, körülmények vagy ügyek miatt, mások viselkedése miatt és önmagunk szerepe miatt. Azért bosszankodunk, mert a valóságunkban nehézségek adódnak. Aki bosszankodik, az nem ért egyet az élettel, nem fogadja el a pillanatnyi helyzetet, ellenáll az életébe érkező új impulzusnak. „Aki nem tudja túltenni magát a sértéseken, az nem elég bölcs és az önbizalma is kevés.” – írja Kurt Tepperwein a Szellemi törvények című könyvében a haragról. 

Ha úgy érzed, nem tudod uralni az eseményeket, kérd őrangyalodtól a következőket:
-          hogy megőrizd önuralmadat
-          hogy csökkentsd a helyzet hevességét a hanghordozásoddal
-          találj olyan kifejezéseket, melyek nehéz természetű emberek esetén is hatásosak.
-           az összehangolódást, hogy megértsétek egymás szóhasználatát, mondandóját
-          kérd Raguel arkangyal segítségét!

Raguel Arkangyal

                                                            
    Raguel Arkangyal üzenete
 
„Mi angyalok, a belső békéért fohászkodók imáinak hatására megnyitjuk minden érintett szívét, hogy a nézeteltérések elsimuljanak. Hívj és én segítek gyógyulásra szoruló kapcsolatodban! Tanulj meg felelősséget vállalni mindazért, amit mondasz, gondolsz vagy teszel. Minden helyzet mélyén fejlődésedet segítő leckék lapulnak, még ha elsőre nem is érted mi bennük a tanítás. Kérésedre összhangot teremtek, minden érintett győztesen kerül majd ki a csatából.”

Dühítő felismerések

Az angyalok tudják, hogy dühöd jogos is lehet, nem kell elfejtened az ellened elkövetett tettet, de bocsáss meg az embernek, így békében élhetsz. Energetikai rendszered megszabadul a sértettség alantas és betegítő mintáitól. Lásd be, hogy haragoddal legfőképpen magadnak ártasz, tovább cipeled a fájdalmat, ami belülről emészt téged. Ezt akarod?

Határozd el, hogy minden embert olyannak fogadsz el, amilyen, és ráhagyod, hogy miről mit és hogyan gondol, nem veszed személyes ügyednek, hogy megváltozik-e és mikor. Ne feledd, az ő feje, az ő nyakán ül… a valódi motivációiról te csak találgatsz, jobban teszed, ha a magad dolgával törődsz! Nem mindenki lehet a barátod, de mindenki a tanítód. Kizárólag az bosszanthat fel, aminek te szabad utat engedsz! Kis fegyelem és következetesség szükséges.


Képes vagy rá!  Ha bizonytalankodsz, kérj angyali segítséget!
Ha kéred, kapod, ha nem kéred, a dühöd legyőzött!  A választás rajtad áll!

Az angyalok áldását kérem mindannyiunkra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése