2011. július 1., péntek

Újabb segítők : a Tündérek

Kedves Olvasó!
Szeretném Neked bemutatni kedves barátaimat, a Tündéreket! 


Hát igen..., ők nem csak a mesében léteznek!
Nagyon kedves, bájos teremtmények, akik  segítenek elengedni negatív gondolatainkat, gondolatformáinkat és energiákat, amit környezetünkből, másoktól, vagy saját aggodalmaink által vettünk magunkhoz.Éppen ezért jutottak eszembe, és fordultam hozzájuk (is) segítségért, hogy ők abban a helyzetben, ha valaki elveszíti az állását, mit tanácsolnak Neki. Az üzenetet egy kártyától kaptam, aminek a címe: A tündérek mágikus üzenetei. Lássuk, mit mondanak a tündérek!

Viszlát a réginek, üdv az újnak
Életed egy része véget ért, és most kezdetét veszi egy új és még jobb rész.
Ez a lap azt jelzi, hogy életed egy fejezete lezárul, talán veszteségérzésed volt, vagy szorongtál a jövővel kapcsolatban. Ez a lap megnyugtat, hogy a jelenlegi helyzeted sok értékes és fontos dolgot tanít neked az életben. Most megszerzed ezt a bölcsességet, és új emberekkel, munkával és helyzetekkel kelsz útra. Légy nyitott e változásra, mivel minden érintett számára sok áldást hoz. Gondoskodnak a jövődről.
 Remélem, elég meggyőző volt a kártya :-)

És hogy hol találod őket, hogyan szólítsd meg őket? Íme néhány tanács:
Mindenhol találunk tündéreket, ahol növények és állatok vannak. A legtöbb tündért virágok körül és sűrű erdőkben találunk. Mindössze annyit kell tennünk, hogy teszünk egy sétát a sűrűben, és mentálisan hívjuk őket. Fontos, hogy udvariasan szólítsuk meg őket. Kérjük meg a tündéreket, hogy vegyenek körbe szeretetükkel és fényükkel.  Ők elkezdenek röpködni körülöttünk. Játékosságot csepegtetnek belénk, ami nevetésre, és vidámságra ösztönöz, ez pedig jótékony hatással bír az életünkre.

Mindenkinek kívánom, hogy legyen bátorsága megszólítani ezeket a segítőkész, kedves, csupa szív lényeket!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése