2011. július 3., vasárnap

Érzelmi személyi edző


Az egyik módszer, hogy kihúzzuk a kapcsolatok méregfogát, ha a másik embert érzelmeink személyi edzőjeként fogjuk fel. A szeretet ereje egy sor személyi edzőt rendel ki melléd hétköznapi emberek képében, akik mind arra tanítanak, hogy szeretetet adj!

Egyesek gyengéd érzelmi személyi edzőnek bizonyulnak, könnyű kijönni velük, és szeretni őket. Mások viszont nem bánnak kesztyűs kézzel az érzelmeiddel, és ugyanúgy feszegetik a határaidat, mint egy valódi kemény edző.Ugyanakkor ők azok, akik megerősítenek a hitedben, hogy bármi is történik, a szeretet kell választanod.
                                            
                                                 
Az érzelmi személyi edzők a legkülönfélébb helyzeteket és taktikákat vethetik be, hogy kihívások elé állítsanak.
Sose feledd, ezek mindegyikére azért van szükség, hogy a szeretetet válaszd és hátat fordíts a negativitásnak!

- Egyes edzők arra késztethetnek, hogy ítélkezz felettük vagy mások felett, de ne sétálj bele a csapdájukba. Az ítélkezés negatív és nincs semmi köze a szeretethez.
Ha nem tudod szeretni valakiben a jót, inkább fordíts neki hátat! 

- Más edzők azzal tesztelhetnek, hogy bosszúszomjat, dühöt vagy gyűlöletet provokálnak ki belőled. Fordíts hátat nekik, és keresd azt az életben, amit szeretsz! 

- Megint mások az értéktelenség, a bűntudat vagy a félelem érzésével taglózhatnak le.
Ne ess bele a csapdájukba! Ezeknek semmi köze a szeretethez!

Bármely kapcsolatod nehézségein átsegít, ha úgy gondolsz az életedben felbukkanó emberekre, mint ÉRZELMI SZEMÉLYI EDZŐRE.
Épp a kemény edzők azok, akik erősítik hitedet. Ugyanakkor egy nagyon fontos üzenetet is közvetítenek számodra: FIGYELMEZTETNEK, HOGY NEGATÍV FREKVENCIÁRA VAGY HANGOLVA és JAVÍTANOD KELL ÉRZÉSEIDEN, hogy elindulhass felfelé.
Senki sem léphet be az életedbe és nem gyakorolhat rád negatív hatást, amíg Te magad nem kerülsz vele azonos negatív frekvenciára.
Ha a szeretet választod, nem tud befolyásolni Téged!

Minden ember csak a feladatát végzi, ahogyan Te is, amikor személyi edzőséget vállalsz valaki más érzelmei felett.
ELLENSÉGEK NEM LÉTEZNEK, CSAK NAGYSZERŰ SZEMÉLYI EDZŐK, és van köztük néhány kemény edző, aki segít, hogy nagyszerűvé vállhas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése