2011. szeptember 25., vasárnap

Amarusaja

A vallási és spirituális szertartások feladata az, hogy felidézze  és odavonzza azokat a speciális energiákat, amelyekre szükségünk van vágyaink és céljaink megvalósításához. Azért készítünk például angyaloltárt is, hogy az energiákat összpontosítva az adott célunkhoz vonzzuk. 
Amarusaja az, aki segítségünkre siet a szertartások alatt, hogy többdimenziós struktúrák kiépítésével eljuttassa az energiákat hozzánk áldás formájában.
Úgy gondolom, sokunknak van még szüksége arra, hogy az életében megjelenő eseményekre áldásként tekintsen. 
Amarusaja segítségével új választásokra és új adományokra nyílhat rá a szemed, amint megtanít számba venni a téged ért áldásokat.
Mit értek ez alatt?
Például egy súlyos betegség esetén tudjuk-e azt áldásnak tekinteni? Mi lehetne egy betegségben áldás?! Sok minden! Csak meg kell tanulnunk a másik oldalról szemlélni a dolgokat. Egy betegség megtaníthat bennünket emberi kapcsolataink megjavítására, gondolkodásunk megváltoztatására, az eddigi negatív események átgondolására, rendberakására. Mi emberek azonban képesek vagyunk mindezen áldások mellett elmenni vagy negatívan értékelni őket, holott ezek pozitív lépéseket jelentenek az életünkben. Amarusaja ezeknek az álcázott áldásoknak a számbavételére tanít meg bennünket, ha kérjük.
Én személy szerint nagyon hálás vagyok az Égnek, hogy gondoskodott egy segítőről, aki segít nekem abban, hogy mindenben meglássam a jót! :-)
Annak is nagyon örülök, és ÁLDÁSNAK érzem, hogy egyszerű szertartások segítségével isteni energiákat kérhetek életem bármely területére. 
Neked is tudnod kell, hogy az angyalok alig várják, hogy életed részei lehessenek, válaszolnak hívásodra, ahányszor megnyitod előttük a szívedet. Örömmel őrködnek családod, gyermekeid, háziállataid felett, szeretik a játékos, boldog otthonokat.


Most nézzünk néhány szertartást, amellyel életünket szebbé és kellemesebbé tehetjük angyalbarátaink segítségével.


Szenteljük fel otthonunkat a szeretet templomává!
Rakd ki a szoba vagy a ház négy sarkába a négy őselem jelképét: a levegő képében tömjént; a földében sót, kristályt vagy cserepes növényt; a tüzet egy gyertya szimbolizálja; a vizet egy teli kancsó vagy pohár. Válassz ki olyan szimbólumokat, amelyek a te angyalod jelenlétét idézik, például egy kristályt vagy egy képet, és helyezd azt a neki szentelt oltárra. Hasonló módon ajánlhatod az angyal oltalmába munkahelyedet.


Kérjünk bőséget kertünkre!
Hívd a természet-angyalokat, hogy kertedet megáldják. Minden sziromnak, levélnek, fűszálnak, minden csepp víznek megvan a maga angyala. Emelj egy kis szentélyt egy szobor, gyertya vagy más jelentéshordozó tárgy segítségével. Ajánlj fel egy vízzel teli edényt, áldd meg és locsold szét tartalmát. Díszítsd szalagokkal a kertet. Égess tömjént vagy zsályát. Ahányszor kilépsz a kertbe, mondj el egy imát, és hívd az angyalokat, szívből jövő szeretetet és hálát ajánlva fel nekik. Meglátod majd, mennyivel jobban virul a kerted! Adj hálát minden étkezésnél a természet adományaiért.




Amarusaja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése