2011. szeptember 26., hétfő

Ooniem a hála angyala

A tegnapi bejegyzésemben az áldás angyaláról írtam. Úgy gondolom, aki észreveszi életében az áldásokat, vagyis mindent elfogad, amit ő jónak vagy rossznak fogad fel, de tudja, hogy mindkettő kizárólag Őérte van, az a személy már bizonyára összeköttetésben van a hála angyalával, Ooniemmel is.
De mit tehet az, aki még nem érzi úgy, hogy élete tele van áldással, amiért hálát adhatna?
Én azt mondom, kezdje azzal, hogy felidézi az elmúlt napját, és megnézi, minek lehetne örülni (pl. a reggeli finom tejszínhabos kávénak, a gyermeke ölelésének, az udvarias lakónak a lépcsőházban, aki kinyitotta az ajtót, amikor teli kezekkel az ajtóhoz érkeztünk stb.)
Bizonyára a kellemetlen élményeket is fel tudjuk idézni. Kétségem nem fér hozzá, hogy ezek valamivel könnyebben jutnak eszünkbe, mint a kellemesek és valamivel több is lesz belőlük.
De ne felejtsd kedves olvasó, hogy itt van nekünk Ooniem, aki alig várja, hogy segíthessen. Csak a felkérésünkre vár, és azonnal segít abban, hogy negatív érzéseink feloldásában segítsen, és rávezessen bennünket a teremtő, pozitív megoldásra.
Nincs veszítenivalónk! Akkor meg miért ne próbáljuk ki ezt a csodálatos angyalt?!


És még néhány tipp, amivel közelebb kerülhetsz az angyalokhoz és érzelmi jóllétedhez:
Keress a nap folyamán apróságokat, amelyekért örömteli hálát érezhetsz: jó étel, parkolóhely, zöld lámpa, kedvesség, bármi!
 Köszönd meg a természet ajándékait: a szép virágokat, a napsütést!
 Hallgass lélekemelő zenét, amilyen például Händel Hallelujá-ja! 
Rendszeresen babusgasd egy kicsit magad, ápold a testedet! 
Viselj kényelmes ruhákat, amelyekben vonzó és boldog vagy!
 Hintsd be magad kedvenc parfümöddel vagy kölnivizeddel, és közben gondolj az angyalokra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése