2011. szeptember 25., vasárnap

Tested gyógyítása

Tested tulajdon alkotásod. Elmondja neked, mi működik benne, mi nem. Születésünkkor a legtöbben az egyetemes energia természettől fogva szabad áramlása által fönntartott, gyönyörű, életerős testet kaptunk ajándékba.
 Megrögzött negatív szokásaink testi fájdalmat, szenvedést, kimerültséget és kisebb betegségeket okoznak. Ha elsiklasz e jelzések felett, azok fölerősödnek és végül komoly, olykor egyenesen végzetes következményekkel járnak. Nincs más választásod: vagy megteszed, amit gyógyulások érdekében tenned kell, vagy lemondasz testedről.
Tanulj meg hallgatni testedre és szeretni azt! Ha szenvedsz, fordítsd erre egész figyelmedet, s ne gyógyszerekkel akarj szabadulni attól, ami aggaszt! 
A tünetek rávezethetnek arra, hogy megtaláld egyensúlyvesztésed igazi okát. Engedd meg testednek, hogy mély érzéseit felszabadítsa úgy, ahogy kívánja, sokszor mozgás vagy hang alakjában.
Az elfojtott érzések ott gyülemlenek föl testedben, ahol eredetileg létrejöttek. Ez a testtájék megdermed, mintegy kemény csomóvá fagy, s nem képes többé energiát felvenni és rezegni. Ha elfojtod, tudat alá nyomod ezt a traumát, a fájdalom több életen át nyomon követhet, míg el nem szánod magad arra, hogy szembenézz vele. Egy arra alkalmas személy tested megvizsgálása után segíthet fellelni azt, ami betokosodott, s ha felszabadulsz a trauma alól, bekövetkezik a változás.
Töprengj el helyzeteden és életstílusodon! Hogyan bánsz önmagaddal? Ha fáradt vagy, pihenj! Táplálkozz egészségesen, ahogy tested szükségletei diktálják. Ha rendszeres dohányos vagy, koffein-, alkohol- vagy kábítószer-fogyasztó, ártalmas koszton élsz túlságosan igénybe veszed magadat, hatolj minél mélyebbre, és tedd fel magadnak a kérdést: mit akarsz megtanulni? Változtass életeden, testi szükségleteidre is figyelve! Ehhez esetleg az kell, hogy új munkát, lakást, kapcsolatokat, barátokat keress, más szokásokat és életstílust vegyél föl. 

Az tesz beteggé, hogy tagadod, amit tudsz. Lesz benned elég erő a változáshoz! Keresd, ami segíthet ebben, fogadd el igazi érzéseidet!
Betegség során folyamodj Rafael Arkangyalhoz!
Rafael az, aki megjavítja sejtjeidet, szöveteidet, szerveidet, és megtisztítja vérkeringésedet. Ekkor  tested a spirituális fény tiszta esszenciájából táplálkozni. Mialatt a rezgések felgyorsulnak, olyan testi jóérzést keltve, amilyenről addig álmodni sem mertél, a szeretet lángnyelvként nyitja meg szíved közepét. A tiszta, feltétlen szeretet középpontjává válsz. Ez a kézzelfogható remegés átterjed tested más centrumaira, felfedve a Szellem csodálatra késztető adományait, amelyek mindeddig szunnyadtak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése