2012. január 2., hétfő

Az Igazság Titkos Helye- Meditáció

A most leírt meditációt napi gyakorlást igényel.
1. lépés: helyezkedj el kényelmesen és kérd meg testedet, hogy távolítson el testedből minden olyan mérgező anyagot-természetes módon, szenvedés nélkül-, amelynek nincs igazságmegfelelője a Mártixban.
2. lépés: Kérd felettes énedet, hogy lépjen veled kapcsolatba a következő módon: használd a gondolataidat arra, hogy egy speciális helyre juttassanak.

Gondold azt, hogy egy vízesés mellé mész. Ránézel a vízre, majd alaposan szemügyre veszed a környezetét. Most egy mélyet szippantasz a levegőből, és érzed a párás, hűs levegő csodálatos illatát. Megérinted a hűs vizet, érzed a súlyát, amint a kezedre zuhan...hallod a vízesés csobogását... engeded, hogy minden élmény egyre jobban ellazítson...
Elnevezed ezt a helyet az Igazság Titkos Helyének. Ez csak a Te Szent helyed. Ide rajtad kívül senki nem jöhet be.
Próbáld meg érezni felettes énedet. Tudatosítsd azt! Az elején hatalmas szeretet fog eltölteni, majd megkönnyebbülést és békét fogsz érezni. Amikor eléred ezeket az állapotokat, alkalmas leszel arra, hogy programozd életedet. Ezen a helyen például kérheted a Mátrixtól azokat a dolgokat, amiket életedben szükségesnek érzel. Ne felejtsd el:csak a saját életedben teremthetsz!
Megteheted ezen a helyen azt is, hogy kérdéseket teszel fel felettes énednek, és arra kéred, mondja el neked az igazságot.
Az információkat ez esetben csak részletekben kapjuk meg, annak érdekében, hogy az információkat be tudja fogadni az agy. A problémák megoldását megmutatják majd Neked, de az útmutatásuk szerint kell cselekedned, mert csak akkor tudod megoldani az előtted tornyosuló nehézségeket.

Jó gyakorlást kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése